De witte swaen broek in waterland


07.10.2019 Auteur: Teuni

Schrijf een beoordeling. Beoordeeld op 23 april via mobiele applicatie Rustiek , lekker terrasje.

Beoordeeld op 24 mei via mobiele applicatie Rommelig. Datum van bezoek: juni Desalniettemin redelijk gegeten, maar niet voldaan. Lees ook onze privacyverklaring. Datum van bezoek: oktober Case of Coffee Food Truck.

Leuk terras en vriendelijke bediening.

Er waren hier ook al meerdere tafels bezet, maar van bediening was nog niet veel activiteit te bespeuren. Ik vermoed dat er champignonsoep oid wordt bijgevoegd, getuige de bijsmaak.

Beste pannenkoek ooit!. Datum van bezoek: april Beoordeeld op 18 september via mobiele applicatie Heerlijke pannenkoeken! Dorpsstraatbroek in waterland Broek in Waterland AC.

  • Zij praten nog steeds na jaren daarover. We kregen een kaasfondue en die was werkelijk niet te eten.
  • Dorpsstraat , broek in waterland Broek in Waterland AC.

Contactgegevens

Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? Met weinig kans om nog wat extra drinken te bestellen. Marco punten. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Jonge dames in de bediening.

  • Alle talen.
  • Geselecteerde filters.

Het personeel is niet echt onvriendelijk maar het oogt allemaal nogal plichtmatig? Ik denk dat ik meer dan 50 keer bij de Swaen eet met plezier. Jonge dames in de bediening. Ja Nee Weet ik niet zeker. Klein en vrij knus restaurant.

Praktische informatie

Pannenkoekenhuis 'De witte swaen' December 4, ·. Stuur dan een privé bericht naar onze Facebook pagina of bel ons op en vraag naar Leonie! Restaurant de Plasmolense Hof European Restaurant.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Profiel Lid worden. Desalniettemin redelijk gegeten, maar niet voldaan. Meer informatie. Alle restaurants in Broek in Waterland weergeven. Voor ons was de lol eraf.

Waarderingen en beoordelingen

Er kan geen lachje van af. Gastouder Kirsten Child Care Service. Heidi's Restaurant.

Monalisadaily Lunchroom Restaurant. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Maar er moet toch iets van mijn hart. Geschikt voor vegetarirs, Veganistische opties. Nederlands Prima tent om ff wat tussendoor te eten en drinken. Flip Delmonte 7 punten! Bedank RobbieS .

37 vacation rentals and hotels available now

Case of Coffee Food Truck. Ik heb er twee keer met de kinderen gegeten maar ik ben er elke keer misselijk vandaan gekomen niet van het vele eten. Dat verwacht

Het was ontzettend goed en lekker, kortom een aanrader, moet je zelf het water doseren. Related Pages. Bedank brigreiziger.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com