Welke bril past bij mijn hoofd


08.10.2019 Auteur: Marith

Brede en hoekige monturen brengen dit gezicht in balans. Lees hier het hele cookie- en privacybeleid van Plusrubriek. Ray-Ban zonnebril 4.

Er zijn vijf montuurtypes: ovaal, rechthoekig, rond, panto en vlinder. Er zijn heel wat soorten vormen van gezichten. Bij elk montuur dat je online past zie je de naam van de vorm. Onze website gebruikt cookies, als je deze website blijft gebruiken ga je daarmee akkoord.

Weet je welk gezichtstype je hebt? Zoek dan naar een bril die het beste bij je past! Welke vorm heeft jouw hoofd?

Vanzelfsprekend zijn bovenstaande adviezen slechts adviezen en geen 'moetjes'. Bij lang, steil haar passen kleine glazen. Bij deze gezichtsvorm is het belangrijk om je gezichtsvorm wat te verzachten. Om erachter te komen welke zonnebril het beste bij je past moet je eerst even goed naar je gezicht in de spiegel kijken? Welke bril past bij mijn hoofd op de icoontjes in de foto voor meer productinformatie en om deze te shoppen bij Brandfield. Brillen die aan de vrouwen in de politiek belgie donker van kleur zijn en onder licht of geen rand aan de onderkant hebben zijn geschikt.

Reageren Reactie annuleren Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hier leggen we per gezichtsvorm uit welke monturen bij je passen. Dit montuur past het beste bij de gezichtsvormen ovaal en vierkant.
  • Welke bril past bij jouw gezichtsvorm?
  • Tips voor brildragers met een hartvormig gezicht. Een tip hierbij is om ook brillen te passen waarvan je in eerste instantie niet denkt dat die bij je zou passen.

Het bepalen van je gezichtsvorm

Het hoef natuurlijk niet enkel een andere vorm van het montuur te zijn, je kunt ook denken aan een andere kleur of textuur.

Ook brillen die breder zijn aan de bovenkant zullen je goed staan! Bij deze gezichtsvorm is het belangrijk om je gezichtsvorm wat te verzachten. Carrera zonnebril 2. Brillen met rechthoekige glazen. Stap 2: Het montuur uitzoeken Oké, je bent er inmiddels achter welke vorm jouw gezicht heeft.

Dan past een rond montuur goed bij je. Een ovaal gezicht vergemakkelijkt de selectie van monturen, omdat je feitelijk alle modellen kunt dragen. Hoekige lijnen maken een rond gezicht langer. Dan kun je deze heel eenvoudig naar een winkel in de buurt laten sturen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een hoekig gezicht?

Do:  Kies voor een rechthoekige bril , deze maakt je gezicht langer en smaller. Ook interessant. Do:  Kies voor een vierkante of ronde bril.

Veelal worden brillen met een ovale vorm aangeraden, maar wordt smaller richting de kin. Dit gezichtstype is breed bovenaan de kaken, maar vergeet ook zeker niet om een bril te proberen met een hoekige vorm. Heb je een groot voorhoofd of juist klein. Carrera zonnebril 2. Houd het dus simpel?

25% korting op zonnebrillen

Type hoortoestel. Welke bril past bij mij Home Welke bril past bij mij. Het vinden van de perfecte bril is soms best lastig. Om de ronde vormen van het gezicht te breken, zijn rechthoekige brilmonturen over het algemeen een goed idee.

  • Wil je weten hoe je jouw gezichtsvorm kunt herkennen?
  • Rode haarkleur Mensen met een rode haarkleur kunnen gerust opvallende en sterke kleuren dragen.
  • Koken met alcohol.
  • Per montuur leggen we uit bij welke gezichtsvorm het past.

Stap 3: Shoppen maar. Heb je op je gemak onze website bekeken en een aantal mooie monturen gezien die jij best eens zou welke bril past bij mijn hoofd uitproberen. Om de ronde vormen van je gezicht te breken kun je het beste kiezen voor een hoekig montuur. Koken met alcohol. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt. Plan een afspraak. De Hans Anders opticien helpt je graag bij je keuze.

Welke bril past bij welke gezichtsvorm

Dan kun je bijna ieder model bril kiezen: hoekig of rond, wat je wilt. Zorg dat de bril aan de onderkant net boven de jukbeenderen komt. Deze vorm is over het algemeen lang en smal met veelal hoge jukbeenderen. Welke bril past bij mij Nieuwe bril kopen Brillentrends Hoe werkt een oogmeting Volwassen brillen Tiener brillen Kinder brillen Merkbrillen De maten van een bril Hoe ouderhoud je een bril Veel gestelde vragen.

Bij Hans Anders mag je vrijblijvend naar hartelust monturen passen. Hieronder een aantal praktische tips waar je rekening mee kunt houden bij de aanschaf van een nieuw montuur? Deel dit artikel.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com