Aeg wasmachine stopt halverwege programma


04.10.2019 Auteur: Zohra

Is de aardlekschakelaar uitgevallen? Henny op 23 Maart , Hulp nodig?

Heeft u gecontroleerd of de deur van uw machine goed dichtzit? Daar deze storing zich niet altijd voordoet, zou dit mogelijk een probleem met de electronische sturing PCB kunnen zijn. Als je met deze tips het probleem niet op kunt lossen, ligt de oorzaak in de wasmachine zelf. Na weken van open en dicht schroeven kwam het gebroken draadje in de plug aan het licht.

Heb op bepaalde forums al zeer veel deze klacht voorbij zien komen.

Kom je er zelf niet uit en heb je een witgoedmonteur nodig schakel dan Klusidee in voor een vakman? Heb ook aeg wasmachine stopt halverwege programma gehad. Trommel draait soepel en remt geleidelijk af bij ronddraaien zonder de bevestigde snaar. Anders toch weer uit elkaar en naar de tachometer kijken. Succes is niet echt goedkoop als het zo is. Van bijna alle motoren is de tacho spoel los verkrijgbaar.

Heeft even geduurd, weinig tijd gehad de laatste week om de wasmachine weer uit elkaar te slopen. Hij is nu weer aan het afpompen. En wilt u liever hulp van een ervaren witgoedmonteur?
  • Twijfelt u of u deze stappen zelf kunt uitvoeren? Tegelijkertijd heeft een Miele wasmachine natuurlijk een veel langere levensduur dan die van een B-merk.
  • Wassen doen ze allemaal.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Zonder elektriciteit werkt uw machine uiteraard niet. Hebben jullie nog suggesties wat ik kan nog kan doen? Jan Hazeleger op 16 Maart ,   Ondertussen na veel andere problemen gelezen te hebben het volgende gedaan: Machine open gemaakt, alle draden langsgelopen en de afvoerslang iets minder diep in de afvoer gedaan werkt zo al ruim een jaar, maar goed.

Heeft u voldoende waterdruk of wordt er op dit moment ergens anders in uw woning ook veel water verbruikt met bijvoorbeeld douchen of het draaien van een vaatwasser? Koolborstels ook meteen even nakijken ze moeten langer dan 1,5 cm zijn anders zijn ze op.

Heb ook zoiets gehad. Zet er daarbij een ander bedieningspaneeltje op en voila je hebt een andere wasmachine, aeg wasmachine stopt halverwege programma. Deli-lifestyle Hallo   Ik ben 80 jaar en heb een tv gekocht via Bol. Zorg er daarom voor dat je niet te veel wol in n wasmachine stopt.

Geplaatst door: HarryO Geplaatst op: Wasmachine maakt programma niet af Er kunnen verschillende oorzaken zjin voor een wasmachine die stop in zijn programma?

Populair in Elektronica & TV

Op deze pagina vind je oplossingen voor dit probleem. Gebruiker status. Het water staat er dan meestal nog in. Onze ervaren monteurs kennen van veel wasmachinemerken en types de zwakke punten.

Probeer eens om die knop 1 tikje verder te zetten. Kijk of aeg wasmachine stopt halverwege programma slang niet geknikt is en geheel vrij ligt. Ik wil niet wachten op een monteur Leer direct stap voor stap de diagnose stellen n zelf uw wasmachine repareren.

Hieronder vindt u een aantal van die eenvoudige oorzaken en bijpassende oplossingen. Internet stopt dan. Zoek je suf.

Post navigation

Caira Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Schoorl Als mijn wasmachine dit doet is mijn filter verstopt. Wat zou ik evt aan de tacho kunnen controleren ondertussen. Zit het deurtje wel goed dicht? Je kunt hoogst kijken naar het toerental, maar je kunt beter een goedkoop B kopen, dan een duur A merk.

  • Kom je er zelf niet uit en heb je een witgoedmonteur nodig schakel dan Klusidee in voor een vakman.
  • Aan het eind van het programma stopt de wasmachine vanzelf.
  • Jaren geleden nog eens een programma gezien waarop ze op alle wasmachine's die van de band rolden een ander merk timmerden.
  • Twijfel je bij het uitvoeren van de tips of wil je even snel hulp hebben van een professional?

Jan Hazeleger hoe lang blijft een taart goed 22 Maarttips of een reparatie verzoek, zijn ze wellicht te bang om uit hun comfort zone te komen.

Er zijn helaas wel reparaties die wat meer kosten, aeg wasmachine stopt halverwege programma. Mogelijke foutcodes bij uw probleem. Zoeken Inloggen Registreren Help. Haal na afloop van het. ForumEmperor - 26 nov. Is dat de witte kunststof houder op de achterkant van de motor. Snaar nog niet losgehad - kan ik na koolborstels nog doen. Bovenlader wasmachines Bekijk alle bovenlader wasmachines Top 10 bovenladers Merken bovenladers AEG bovenlader Bauknecht aeg wasmachine stopt halverwege programma Bosch bovenlader Candy bovenlader Electrolux bovenlader Hoover bovenlader   Indesit bovenlader Miele bovenlader Siemens bovenlader Whirlpool bovenlader Zanussi bovenlader?

Klusadvies: AEG Lavamat 74738 update stopt tijdens programma

Monteur weet er wel raad mee. Motor kun je het beste even los nemen van de machine, zijn 4 schroeven. Uw machine zal geopend moeten worden om een goede indruk te krijgen van het probleem.

De eerlijkheid gebied ons echter te zeggen dat dit ook een reparatie is die u in de meeste gevallen heel goed zelf kunt doen.

Zijn er problemen met de watertoevoer naar de machine. Jan Hazeleger op 26 Aeg wasmachine stopt halverwege programmazijn nog ongeveer 3cm lang, vervul de harten van uw gelovigen en ontsteek in hen het vuur van uw liefde, via het Partieel Gebiedsplan Noord-Holland Midden. Rapper Lil Kleine hield het zaterdagavond wel heel kort tijdens een optreden in het Overijsselse Hengevelde.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com