Friture van de broek brunssum openingstijden


11.09.2019 Auteur: Ché

Bestel gemakkelijk en snel jouw lunch, tussendoortje of uitgebreide diner op onze website. Het enige wat mee zat was een mooi verzorgende cafetaria. En ik vond het helemaal niks!

Nee dus!!! Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Ik ga hier niet zo vaak heer maar als ik daar kom is het best wel te doen. Profiel Lid worden. Ruime menu kaart. Het personeel is heel vriendelijk en het is erg sfeervol in het restaurant, maar ook in de cafetaria.

Bestel gemakkelijk online!

Het personeel is uiterst vriendelijk en droegen mede bij tot geslaagde avonden. Henk Hermens! Uiteindelijk kon het dan wel worden opgehaald en in bakjes gedaan worden tegen een meerprijs. Duits 3. Smulhuis Restaurant vd Broek Het Niet-geclaimd.

We hebben het daar gegeten. Bedank Hans S. Is dit een Italiaans restaurant?

Nieuw: Online reserveren restaurant

Inclusief Huisgemaakte koude schotel Gevuld ei Ham-asperge rolletje Gevulde tomaat Gerookte zalm Garnalen met cocktailsaus Garnering met fruit. Hans, Jaqueline en het hele team, heel erg bedankt voor de geboden service, inzet, advies en kwaliteit. Deze portie was uitgespeid over het bord en de mayo en curry was er dunnetjes over heen gespetterd.

Meer beoordelingen bekijken. En ik vond het helemaal niks! Nee dus!!! Marc 34 punten.

Geen aanrader, en zeker geen vervolg bezoek waard. Ik zou hier eerder alleen wat willen afhalen. De friet was heel luchtig en smakeloos. Geen gezellige sfeer? Matig 2.

De Nieuwe Egge Cafetaria Friture

Uiteindelijk kon het dan wel worden opgehaald en in bakjes gedaan worden tegen een meerprijs. Beoordeeld op 15 januari via mobiele applicatie Smulhuis. Bijna alles wordt zelf gemaakt, bami kroketten, zuurvlees noem maar op. Nieuw: Online reserveren restaurant Vanaf nu kunt u ook online uw tafel reserveren in het restaurant of in de wintertuin.

Een echte aanrader. Zeer goed. Bartels 17 punten. Datum van bezoek: januari In het restaurant proef je dat ze met verse ingredinten werken.

Nieuw bericht

Beoordeeld op 9 februari Restaurant naast de snackbar is erg sfeervol en lekker. En hij zei ook nog eens dat hij het maar belachelijk vond dat ik voor deze vraag belde.

Van die vieze gore lappen vlees, jakkes! Voor alle duidelijkheid werd er dus wel van die lijst besteld. Inclusief Huisgemaakte koude schotel Gevuld ei Ham-asperge rolletje Gevulde tomaat Gerookte zalm Garnalen met cocktailsaus Drumstick of varkensfricandeau.

Ik zal in de toekomst zeker vaker op bezoek gaan. De bediening is vriendelijk, correct en snel, niet te overtreffen. Zeer goed. En bovendien veel te duur. Beoordeeld op 10 mei Goed eten en service. De zelfgemaakte bamiballen zijn heerlijk, dual-sim. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Smulhuis Restaurant vd Broek Het.

Duits 3.

't Lindeplein Cafetaria

Ik ga hier niet zo vaak heer maar als ik daar kom is het best wel te doen. Veruit de beste friture. Bedank EnJoy Niet voor niks beste cafetaria van Nederland!

Terwijl de horeca regel toch echt luid: Gast is koning. Altijd lekker vers! Zeer goed!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com