Achtergrond doorzichtig maken paint


07.08.2019 Auteur: Marelle

Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker? Opmerking: als de achtergrondkleur zich ook in andere delen van de afbeelding bevindt, wordt deze ook verwijderd.

Je kunt de gum gebruiken om overbodige driehoeken en andere delen weg te halen. Methode 1. Verwijder alle stukken rondom het voorwerp die je gemist hebt bij het weghalen van de rechthoekige gedeelten. Trek de omtrek van het object netjes na en zorg ervoor dat er geen openingen in de omtrek overblijven.

Heb je de activerings-mail niet ontvangen? Als je een nieuwere versie van Paint gebruikt kun je ook de icoontjes bovenaan gebruiken.

Vervolgens wordt de achtergrond van de voorgrondfoto vervangen zoals hieronder wordt weergegeven. Gerelateerde artikelen, achtergrond doorzichtig maken paint. Zorg ervoor dat je de nieuwe achtergrond doorzichtig maken paint voor het voorwerp geopend hebt in een ander Paintvenster. Probeer de afmetingen van de afbeelding wel in dezelfde verhouding te houden, omdat je afbeelding er anders vervormd uit gaat zien.

Klik daarvoor op de gebogen tryp centro oberhausen hotel booking in de werkbalk en trek een rechte lijn vanaf het begin van de kromming tot het einde. Stel de instellingen voor het plakken in op transparant.

De afbeelding verplaatsen.
  • Maak niet te veel fouten tegelijk. Ga daarmee door totdat je alle mogelijke stukken hebt kunnen verwijderen.
  • Was dit artikel nuttig? In je nieuwe, transparante file plakken en opslaan als gif.

Een transparant gebied aan een afbeelding toevoegen

Je kunt de gum gebruiken om overbodige driehoeken en andere delen weg te halen. Zorg ervoor dat je geen delen van het voorwerp verwijdert! Daarna verschijnt er een venster waarin je kunt bepalen in hoever je iets transparant wenst en eventueele dicht aansluitende kleuren ook transparant wenst. Ik heb het probleem ontdekt   Blijkbaar ligt het aan. Geavanceerd zoeken. Gelukkig is er een hack die je kunt gebruiken om afbeeldingen met een transparante achtergrond te hebben.

Kopieer en plak deze selectie naar een ander deel van de afbeelding.

  • Pagina's: [ 1 ]    Omlaag.
  • Klik, houd de muisknop ingedrukt en sleep om de omtrek van het voorwerp op de voorgrond te tekenen.

De vrijwilligers van Oplossing. Je zult zien dat het witte gedeelte van de selectie transparant is. Afbeeldingen met transparante achtergrond achtergrond doorzichtig maken paint heel goed op elkaar worden gestapeld en uw specifieke taak kan afbeeldingen met een transparante achtergrond vereisen. Zoom in, als dat nodig is. Oplossing: uw weergaveapparaat is verloren.

Voorbeeld Tekst transparant

Opmerking: als de achtergrondkleur zich ook in andere delen van de afbeelding bevindt, wordt deze ook verwijderd. De optie "Ongedaan maken" in Paint werkt slechts voor de laatste 3 bewerkingen in Windows XP, de laatste 10 in Vista en de laatste 50 in Windows 7 en 8.

Maak niet te veel fouten tegelijk. Druk vervolgens op de Del-toets om het geselecteerde gebied van de achtergrond te wissen.

Nu kun je de lege achtergrond vullen met een andere afbeelding of welke kleur je maar wilt. Sleep de lijn vervolgens met je muis naar buiten om de kromming definitief te tekenen.

Selecteer in het kleurenpalet de lichtgroene kleur. Klik op BoltBaitPack ? Verwijder grote stukken van de achtergrond, achtergrond doorzichtig maken paint.

Weet jij het antwoord?

Het is echter mogelijk niet altijd volledig effectief als de voorgrond en achtergrond vergelijkbare kleuren hebben. Als alternatief, als een deel van de achtergrond nog steeds rond de randen van de voorgrond ligt, kunt u altijd het gereedschap Gum gebruiken om het te verwijderen.

Maak niet gebruik van het scrolwiel van je muis wanneer je de gum geselecteerd hebt.

Ik weet wel niet achtergrond doorzichtig maken paint dit aanwezig is bij alle MS Office versies. Dat stelt je in staat om rechte lijnen te tekenen! Sleep de lijn vervolgens met je muis naar buiten om de kromming definitief te tekenen. Als je een fout maakt. Citaat van: elgeronimo op 01 oktober ? Er wordt een kleurselectiegereedschap aan uw muisaanwijzer bevestigd. Zorg ervoor dat je geen delen van het voorwerp verwijdert.

Ik heb het probleem ontdekt   Blijkbaar ligt het aan!

Verwijder de achtergrond met de toverstaf en het gummetje

Vervolgens zal het voorgrondobject de achtergrond overlappen zoals hieronder. Kies het lijngereedschap. Maak de achtergrond wit. NET's toverstaf- gereedschap is essentieel voor beide methoden.

Stel de instellingen voor het plakken in op transparant. Sla je werk op en je bent klaar. Franais: modifier une image d'arrire plan dans MS Paint cran vert.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com