Maxi cosi hoes haken


01.10.2019 Auteur: Christa

Vorig jaar heb ik een maxi cosi opnieuw bekleed zoals je hier en hier nog eens kunt lezen. Naai je eigen hoes voor de maxi cosi.

Hier moesten er 4 komen. Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Reddit Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Meer Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend.

De voering was niet lang genoeg dus eerst naaide ik 2 stukken aan elkaar. Kan jij uitleggen hoe jij dat hebt gedaan? Na een heleboel proeflapjes gemaakt te hebben en een heel aantal uur verder te zijn kwamen we er maar niet uit. En waar kan ik die blog met uitleg vinden?

De voering was niet lang genoeg dus eerst naaide ik 2 stukken aan elkaar! Dat was mijn gedachte hier op dit punt, maxi cosi hoes haken. Nu hoefde ik alleen nog 2 randen te haken. Is het deel over het voeren van de trappelzak al online. Deze middelste opening is voor de riempjes bij de beentjes. Hoe kan de totale lengte dan of zijn.

De opening zelf is 7 cm breed en aan weerskanten hou je 19 cm over tot aan de rand. Nu moest ik nog even door haken en ik kon met de rand gaan beginnen. Hou er met de Granietsteek rekening mee dat je altijd op en even aantal uit komt.

Gehaakte trappelzak – patroon:

Er omheen gepast en vastgeknoopt. Hou je me op de hoogte? Hoi Natasja, is het nog mogelijk om de uitleg van de voering van deze trappelzak te krijgen? Deze middelste opening is voor de riempjes bij de beentjes. Ik ben hier druk mee bezig, staat het tweede deel toevallig al online?

Nu had ik ongeveer 38cm breed.

No thanks try it free, maxi cosi hoes haken. Groetjes conny. In mijn volgende blog zal ik uitleggen hoe ik de voering aan de trappelzak maak en de rest van de trappelzak in elkaar zet. Bedankt voor het patroon, ik heb de waffelsteek gebruikt, this means when I want or need to use Flash Player for whatever reason, smartphone of zelfs een tablet gebruiken. Ik heb er voor gekozen om mijn voetenzak met omslag te maken!

4 antwoorden op “Gehaakte voetenzak voor de Maxi-Cosi – Hij is af!”

The future of live tv with 60 channels. Dit was eigenlijk makkelijker als ik dacht. En voor de maten heb ik dit patroontje gebruikt:   Gehaakte voetenzak — In de maak:   Allereerst begon ik met het opzetten van 90 lossen. Ik markeerde de plekken waar de openingen zouden beginnen met steken markeerders.

Ook ik zit met dilemma hoe ik nu netjes de rits er in moet krijgen. Nu had ik ongeveer 38cm breed. De afgelopen tijd had ik al een paar keer de Granietsteek of te wel Weefsteek gebruikt, maxi cosi hoes haken. Ik heb dit dus gedaan met de feston steek. Echter nu ik het patroon beter lees snap ik ineens de maten niet.

Welke patroon ga je gebruiken?

Ik markeerde de plekken waar de openingen zouden beginnen met steken markeerders. Voering, deze heb ik bij de kringloop gescoord uit een oude fleece deken. The future of live tv with 60 channels. Hier vind je een patroon met de exacte maten.

Dmca Contact Privacy Policy Copyright. Bijpassend bij de maxi cosi kap het patroon van deze mooie voetenzak. Geen idee hoe ik daaraan moet beginnen. De uitleg van de Weefsteek kan je hier  vinden? Misschien is dat wel een goede steek om te gebruiken. Begin met het haken bij de omslag van het voorpandomdat we hadden gekozen voor drie kleuren groen, maxi cosi hoes haken. Dit is best moeilijk te kiezen, in de steek die je zelf zou willen.

Berichtnavigatie

Het begon echt al een beetje op een voetenzak te lijken. Haak vanaf de haaknaald in de tweede losse een vaste, sla één losse over en haak weer een vaste herhaal dit tot het einde van de losse reeks, haak dan één losse en haak bij elke losse een vaste. Al een tijdje was ik bezig met het haken van een voetenzak voor in de maxi cosi.

Hey natasja hoe kom je bij de uitleg voor het in elkaar zetten van de maxi cost zak want ben bijna bij het einde en dan weet ik natuurlijk niet hoe ik verder moet. Ik heb er voor gekozen om mijn voetenzak met omslag te maken. Daarom ging ik zelf aan de slag en maakte ik mijn eigen patroon, maxi cosi hoes haken.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com