Dag van de wetenschap groningen


01.08.2019 Auteur: Lorain

Leer het in deze workshop en ga na een korte uitleg zelf aan de slag met een micro:bit. De gezondheidszorg van de toekomst Neem zaterdag 5 oktober een kijkje bij Radboudumc Radboudumc. Thema: Groninger Landschap door het oog van de schilder

De gezondheidszorg van de toekomst Neem zaterdag 5 oktober een kijkje bij Radboudumc Radboudumc. Gebruik mijn locatie Sluit. Museum Wierdenland toont de overeenkomsten en verschillen tussen een tell en een wierde. Kijk naar de zon en probeer zonnevlekken in kaart te brengen en protuberansen te ontdekken. Tijdens deze workshop leer je over de micro:bit, een micro-computertje dat werkt op batterijen.

Deze website gebruikt cookies Deze website maakt gebruik van cookies dag van de wetenschap groningen noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren? Publieksonderzoek Lachen als een boer met kiespijn of slagen met vlag en wimpel. Sterren kijken. Welke uitdrukkingen ken jij allemaal. De molenaar legt je uit hoe het opwekken van windstroom werkt n je neemt een kijkje de windmolen zelf.

De zon ontdekken Oudenbosch. Ontdek wat je met het blote oog niet kan zien. Hoe kun je beter leren?

Over focusgroningen

Hoe dat gebeurt kun je van dichtbij bekijken en beleven tijdens de rondleiding door de fabriek. Werk jij ook bij een interessant, leuk, boeiend en innovatief bedrijf met gepassioneerde medewerkers die graag vertellen en laten zien wat jullie doen? One Way Ticket to Mars Amersfoort. Archeologie in de gemeente Lochem Lochem. Micro:bit in bibliotheek Putten Putten. In de tentoonstelling staan 11 kijkkasten waarin verhalen worden vormgegeven door Groningse kunstenaars, animatoren, filmmakers en componisten.

Ontdek het lekker zelf Ga met ons mee en neem een duik in de wonderbaarlijke wereld van wetenschap en techniek.

  • Toon kaart. Samuel van Leeuwen voor het Weekend van de Wetenschap.
  • Filter opties Sluit. Hoe was het jaar geleden om als vrouw op de Menkemaborg op te groeien, te wonen of te werken?

Wat zoek je. Micro:bit mini-robot Scherpenzeel. Op zaterdag 14 september is de tentoonstelling onderdeel van kunstroute expOOST en kun je de kunstenaars ontmoeten. Hoe was het jaar geleden om als vrouw op de Menkemaborg op te groeien, te wonen of te werken! Type activiteit. Sporen van immigranten zijn ronde doos met deksel te vinden en migratie is dag van de wetenschap groningen alle tijden.

Maak dat De Likt wijs

Uniek bezoek aan een windmolen Ooltgensplaat. Alle evenementen. Neem een kijkje in de keuken van het brede onderzoek naar het gedrag, het denken, het leren én het samenleven van mensen. Ontdek de wereld van dinosaurussen Boxtel.

Op deze open dag van Flamco neem je een kijkje in de wereld van installatietechniek. Kijk op de website voor meer informatie en meld jouw organisatie aan, dag van de wetenschap groningen. Museum Wierdenland toont de overeenkomsten en verschillen tussen een tell en een wierde. De wereld van ruimteonderzoek Utrecht. Europa om de Hoek is een publieke organisatie die laat zien hoe dit geld wordt gebruikt in verschillende projecten. Marloes Buigel-Boering schildert het Groningse landschap.

Aan de slag als een wetenschapper Utrecht. Datum Za 5 oktober Zo 6 oktober Opslaan. Uniek bezoek aan een windmolen Ooltgensplaat. Ontdek de wereld van bacteriën Amsterdam. Speel mee bij het AZC Utrecht.

Deze expositie bevat bijzondere kunst die gemaakt is tijdens de afsluiting van de Lauwerszee in mei Je leert het op deze open dag van het waterlaboratorium van waterleidingbedrijf Vitens? Naast deze beleving zijn er allerlei andere activiteiten te doen.

Je leert alles over de achtergrond en de functies van een microscoop. Open dag! Hierdoor kun je langer, verder en nog milieuvriendelijker rijden, dag van de wetenschap groningen. Hechtpracticum op fietsbanden Utrecht.

Uitgelichte vakgebieden:

Zonnewetenschap Utrecht. Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief Je e-mailadres. De robots Pepper en Nao staan klaar in de bibliotheek om je te begroeten. Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox?

Naast deze beleving zijn er allerlei andere activiteiten te doen. Lachen als een boer met kiespijn of slagen met vlag en wimpel. Een escaperoom met groepsanalyse Leeuwarden.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com