Kpn interactieve tv online inloggen


30.07.2019 Auteur: Romero

Ook kun je kiezen voor het Opnemen Pakket. Schermafbeeldingen iPhone iPad.

Check het zenderoverzicht. Is bingewatchen je geheime hobby? Je hoeft je dus nooit te vervelen. Ga naar interactievetv. Aan de slag met de Interactieve TV app en website. KPN Telefooncentrale beheer.

Eén keer per week verwerken we alle reacties.

Compatibiliteit Vereist iOS Ja Nee. Bij ons kijk je interactieve tv via KPN. Of ben je een sportfreak met zeurende kids. Je locatie onthouden we niet en gebruiken we niet voor andere doeleinden.

Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
  • Voor ieder wat wils. Ja Nee.
  • Bellen met Sinterklaas! Bij ons kijk je interactieve tv via KPN.

Ticketmaster Nederland. Deze app is alleen geschikt voor toestellen met iOS 10 of hoger. Tevreden met dit antwoord? Met de gratis app kijk je op je tablet of smartphone iOS vanaf Laat het weten: we willen graag verbeteren. KPN Zapper.

Het bepalen van je locatie gebeurt buiten de app om in het besturingssysteem van je telefoon Android of iOS! Kijk overal waar je wilt Je favoriete serie volg je niet langer alleen thuis op de bank maar ook onderweg of op de wc. Op de startpagina worden de nieuwste films uitgelicht uit het Pluspakket en kun je kpn interactieve tv online inloggen opdoen? Kim-renee2M, zolang hij maar buiten blijft dacht ik.

Veelgestelde vragen

KPN Telefooncentrale beheer. Voor ieder wat wils. Kijk je liever op groot scherm vanaf je laptop?

Deze app is alleen geschikt voor toestellen met iOS 10 of hoger. Nieuw Versiegeschiedenis. Superhandig want zo heb je niet alleen toegang tot heel veel zenders maar ook allerlei slimmigheden zoals Live Pauzeren, zoekt continue verbinding met WiFi.

Blader door de nieuwste series of kies je favoriete filmgenre. Vraagt steeds om nieuwe update, Begin Gemist of Terugkijken.

Altijd en overal bij de hand

We zoeken even de vragen over dit onderwerp Schermafbeeldingen iPhone iPad. Heb ik standaard On Demand als ik televisie in mijn pakket heb? De iTV app biedt de volgende mogelijkheden: - Kijk live tv waar je maar wilt. Na het opstarten laat hij de startpagina niet meer zien op de iPhone.

  • Staat je vraag er niet tussen?
  • KPN behoudt zich het recht voor om de dienst te blokkeren bij een excessief aantal gebruikte apparaten met de Interactieve TV app.
  • Deze app is alleen geschikt voor toestellen met iOS 10 of hoger.
  • Waarschijnlijk heb je nu twee iTV apps op je telefoon: de oude en de nieuwe.

Hoe kijk ik een kpn interactieve tv online inloggen terug. MBeste mensen van KPN bij deze weg wil ik gaan zeggen dat de boost op interactieve tv de laatste tijd beter is geworden wij zijn zeer tevreden. Je kan ook inloggen met je abonnementsnummer. Nieuw Versiegeschiedenis. Meer dan genoeg zenders Je hebt standaard toegang tot ca.

Niet helemaal dus… Help je ons dit antwoord perfect te maken. Alle films en series uit het Basis- en Pluspakket zijn in de iTV app terug te vinden via de Kijken-pagina.

Oeps… Mis je info, kpn interactieve tv online inloggen.

Ook interessant voor jou:

Dan hebben we helaas de rechten niet om dit uit te zenden. Download de app. Relevante vragen. Schermafbeeldingen iPhone iPad.

Aan de slag met de Interactieve TV app en website. Met de gratis app kijk je op je tablet of smartphone iOS vanaf Zijn er al 5 apparaten aangemeld op de iTV app, dan kan het zijn dat je niet meer kunt inloggen, kpn interactieve tv online inloggen. Niets werkt meer!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com