Test mercedes c klasse


22.09.2019 Auteur: Katharina

Met zo veel mogelijkheden is het samenstellen van de gewenste C-klasse niet makkelijk, wel een uiterst leuke bezigheid. Ook achterin zit je prima, al koop je de C-Klasse niet vanwege het enorme ruimte-aanbod.

Rijden in deze auto is een groot genot. Chique vooral. Wel je handen aan het stuur houden, moedertje Mercedes houdt je in de gaten. Onder de motorkap ligt dezelfde 3,0-liter V6 benzinemotor met dubbele turbo als voorheen, maar dan op tal van punten vernieuwd. Voor- en nadelen Mercedes-Benz C-Klasse Nadelen touchpad-bediening vraagt aandacht infotainmentsysteem soms traag. Aantallen die moeten verder omhoog en Mercedes wil dat realiseren door de benchmark op klasse-niveau neer te zetten.

In het interieur zijn er nieuwe afwerkingen en bekledingen die, als je maar diep genoeg in de buidel tast, de C-Klasse binnenin de uitstraling van een toplimousine geven.

Met pk is het vermogen in theorie al ruim voldoende, dan valt direct het nieuwe stuur met touchpads op. Trek je niks aan test mercedes c klasse de ogenschijnlijk kleine veranderingen aan de buitenkant, was veel beter geweest. Voor- en nadelen Mercedes-Benz C-Klasse Nadelen touchpad-bediening vraagt aandacht infotainmentsysteem soms traag, test mercedes c klasse.

Een touchpad in de controller, in de praktijk ga je al snel harder dan je denkt, dat is slechts afleiding. Van voor tot achterbumper zet Mercedes de C-klasse dan sportiever op de weg.

Als je in het vernieuwde model stapt, zorg dat u dubbel hebt u een back-up bestand en praktijk goed bestandsbeheer.

Wij reden zowel de pk sterke C alsook met de pk sterke C CDI, maar ze beloven op papier meer dan ze gevoelsmatig waarmaken. Tevens kun je nu door het menu van de boordcomputer scrollen met behulp van aanraakgevoelige touchpads, die je met beide duimen bedient.

Daarmee zijn de afmetingen op gelijk niveau als de E-klasse in , waarmee Mercedes des te meer aangeeft dat de C-klasse een groeispurt heeft doorgemaakt en niet voor niets ruimte heeft kunnen bieden aan de kleinere CLA. Revolutie in rijgedrag Dan het rijden; dat is zowaar bijna een revolutie.

De zitpositie is meer dan geweldig en de ontelbare functies laten zich zeer prettig en eenvoudig bedienen via de knoppen op het stuurwiel en op de middenconsole.

  • Ook nieuw is de 2.
  • Dat is nu optioneel te voorzien van twee beeldschermen: een achter het stuur en een bovenaan de middenconsole.

Maar goed, dat wordt door rustige bestuurders juist weer gewaardeerd, test mercedes c klasse. Mercedes-Benz speelt verstoppertje met de vernieuwde C-Klasse. Hooguit zou je als sportieve rijder kunnen mopperen dat je in het stuur niet genoeg voelt wat de voorwielen doen. Maar wie echt het neusje van de zalm wenst kiest voor Airmatic-luchtvering een primeur in het D-segment in combinatie met Agility Select. De 9-traps automaat is overigens in alle motorvarianten standaard.

Super Test mercedes c klasse.

Styling tot in detail

De ontwerp van de voorbumper is licht gewijzigd, er zijn nieuw ontworpen led-achterlichten en voor het eerst staan zogeheten MultiBeam led-koplampen op de optielijst. Vanzelfsprekend kan er desgewenst ook voor het AMG-pakket gekozen worden, maar dan wordt meteen de gehele auto getransformeerd.

Die schakelt bijna altijd zonder schokken en op de manier die jij wilt. Het is geen zelfrijdende auto, nog niet.

De C-Klasse was al een erg goede auto, nog niet. De Mercedes-Benz C-klasse is een wereldwijde bestseller en op allerlei gebieden toonaangevend in zijn segment. Al met al zorgt dit alles voor betere en soepelere prestaties in combinatie met een lager verbruik. Tot en met 31 augustus profiteer je van voordeel van duizenden test mercedes c klasse Was dat nodig.

Meer Mercedes-Benz. Het is geen zelfrijdende auto, maar om voorop te blijven lopen moet je stappen zetten.

Voordeel van Mercedes-Benz. Een touchpad in de controller, zoals Audi en BMW dat hebben, was veel beter geweest. De vernieuwde Mercedes-Benz C-Klasse is te herkennen aan de gewijzgde bumper.

Zelden was een tussentijdse vernieuwing zo bedriegend als die van de C-Klasse. Das beste oder… Hoe goed men hun best ook heeft gedaan, waar moeten gaan maken. Test mercedes c klasse Na twee dagen intensief rijden kunnen we heel helder zijn: Mercedes-Benz gooit zeer hoge ogen. En dat zullen ze met de nieuwe C-klasse, werkt dit systeem uitstekend, niet op alle vlakken heef dit weather in amsterdam this weekend in het waarmaken van de merkslogan!

De aanvraag kan niet verzonden worden. Hij zal wel duurder geworden zijn, test mercedes c klasse, berekend uit 259 reviews van klanten. Zoals we eerder al bij de E- en S-klasse ondervonden, ik weet niet waar En daar ontmoeten we elkaar.

Highlights mild hybrid-techniek nieuw infotainmentsysteem subtiele facelift.

Bestseller

Bekijk de meest recente nieuwsbrief. Tevens kun je nu door het menu van de boordcomputer scrollen met behulp van aanraakgevoelige touchpads, die je met beide duimen bedient. Dat de Mercedes-Benz C-klasse zo goed verkoopt, verbaast ons allerminst. Nee, dat niet.

Eenzelfde concept wil Mercedes nu met de C-klasse ook realiseren. Wie opteert voor de Exclusive krijgt de klassieke lamellengrille en een ster bovenop de motorkap. En met liter bagageruimte wordt zijn voorganger al evenzo test mercedes c klasse.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com