Van der valk vianen suites


30.08.2019 Auteur: Micheline

Juniorsuite 50 m² 2 Personen Overnacht in weelde in een van onze Junior Suites. Badkamer met bubbelbad en separate douche.

Minibar: In de minibar bevindt zich een minibarpakket. Een rustpunt in de drukte van alledag! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Vreselijk 5. Datum van verblijf: november

Flowersuite 52 m 2 Personen De meeste dromen zijn echt geen bedrog. Engels Japans 1! Wellness suite 52 m 2 Personen Totale ontspanning in onze Wellness suite. Kamertip: Volgens mij zijn alle kamers wel ok.

Wie zijn wij?
  • Ontdek het Ibiza gevoel in deze zeer ruime suite!
  • Toeslag 5 euro p. Beschrijving Faciliteiten Extra informatie Ontbijt:

Alle luxe kamers en suites

Reistype: Reisde met een partner. Succes gegarandeerd! Al uw dromen worden werkelijkheid in deze prachtige suite. Gratis internet. Gratis parkeren. Comfort kamer 40 m² 2 Personen De comfort kamers bieden u een optimaal comfort en beschikken over een whirlpool.

Inchecken op. De comfort kamers bieden u een optimaal comfort en beschikken over een whirlpool. Elk gekenmerkt met een andere kleur, van der valk vianen suites. Al uw dromen worden werkelijkheid in deze prachtige suite. Tot slot; de wellness faciliteiten in het hotel zijn ook niet mis en het ontbijt was goed voor elkaar voor die prijs had het ontbijt inclusief moeten zijn, nu moesten we bijbetalen.

Onze nieuwsbrief

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Alle talen. Badkamer met bubbelbad en separate douche. Bedank jesphurr.

Bastion Hotel Utrecht. Er zijn geen huisdieren toegestaan op de suites. Junglesuite 52 m 2 Personen Ervaar het gevoel en het geluid van de jungle en geniet van dit bijzondere verblijf?

Succes gegarandeerd. Oh en had ik al verteld dat de suite een gevulde minibar leverde?

Faciliteiten in en om het hotel

Royalsuite 52 m² 2 Personen Royaal overnachten voor hem en haar. Ontdek het Ibiza gevoel in deze zeer ruime suite! Bedank KathyP Safari suite 63 m² 2 Personen Voor een suite in Afrikaanse Safari stijl bent u aan het juiste adres in deze adembenemende suite!

Ontbijt ok. Beoordelingen Als je zit uit te dampen van de sauna zit je voor iedereen te kijk uiteraard in badjas, maar toch. Verder van der valk vianen suites ook mexicaans restaurant amsterdam noord parool biefstuk best tegen en de crme brle kraakte niet.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Wees een filmster voor een nacht. Boek direct. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Reistype: Reisde met een partner.

Roken is ten strengste verboden in de suite. Behulpzaam personeel, zeker ook gezien de situatie altijd zeer correct en flexibel behandeld. Boek direct Hotel Kies een hotel.

In deze suite heeft u gegarandeerd een onvergetelijke nacht. Ibiza Suite 81 m 2 Personen Wilt u in de vakantiesfeer komen. Ontbijt ok. Silver suite 52 m 2 Personen Onze Silver suite is stijlvol ingericht voor een romantische nacht.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com