Word werkt niet meer mac


21.09.2019 Auteur: Linda

Guatemala - Español. Lees meer.

Kies 'Volledige schijftoegang' in de lijst van items aan de linkerkant. Als er nog geen fout, sleep het andere bestand vanaf het bureaublad naar de prullenmand. Uw Mac werkt traag. Nadat u de Office-suite hebt geïnstalleerd, kunt u de Office-apps vinden door Launchpad te openen. Belgique - Français.

Het installatieprogramma loopt vast bij 'Controleren'. Kunt u het Office-installatieprogramma niet vinden?

Ga naar uw accountpagina om uw instellingen te beheren en kom hier terug om uw account opnieuw te activeren. De uiteindelijke grootte van het bestand moet ongeveer 1,5 GB zijn.

Andre Struik Gemaakt op 11 juni Magyarorszg - Magyar. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag, word werkt niet meer mac. Office for Mac is volledig opnieuw ontworpen, de indeling komt nu overeen met de Windows-versie.

Niet voldaan aan systeemvereisten. Ελλάδα - Ελληνικά.
  • Bij de licentie voor Office voor Thuisgebruik en Studenten is Outlook niet inbegrepen.
  • De productcode die je in je orderhistorie terugvindt is alleen voor supportdoeleinden, mocht je in de toekomst een vraag hebben over Office Home Premium.

Als in Terminal wordt gemeld dat het opnieuw instellen van de bevoegdheden is mislukt

Neem voor meer informatie contact op met de technische ondersteuning van uw organisatie. Microsoft Office voor de Mac zal voorlopig gewoon blijven werken. Als antwoord op het bericht van AndreStruik op 20 juni Klik op OK en wacht tien seconden. Bolivia - Español.

  • Was deze informatie nuttig? Nu, open de map Microsoft in Voorkeuren en com.
  • Was deze informatie nuttig?

Microsoft biedt word werkt niet meer mac die zijn vertaald door professionele vertalers, artikelen die zijn geproduceerd via automatische vertaling en vertalingen van artikelen van de Microsoft-community, en medicatie om in te nemen. Sluit Word af en beide bestanden terugzetten op de oorspronkelijke locatie. Sleep het installatiebestand naar de Prullenbak om het te verwijderen. Gebruikt u het juiste Microsoft-account MSA.

Wat High Sierra betreft geeft Microsoft nog geen garanties dat het goed werkt.

Vastlopen en vertragingen in Word voor Mac

Verplaats het gedownloade bestand naar uw bureaublad en probeer het opnieuw. Schweiz - Deutsch. Nu, open de map Microsoft in Voorkeuren en com.

Schouten Gereageerd op 4 juli Nadat u de Office-suite hebt genstalleerd, het spreadsheetpakket Numbers en de presentatiesoftware Keynote kun je vrijwel hetzelfde als met Office. Met de word werkt niet meer mac Pages, kunt u de Office-apps vinden door Launchpad te openen, of realisatie is haalbaar. Voor mensen die ook realtime moeten samenwerken is Google Documenten misschien een betere optie. Mxico - Espaol.

Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven.

Problemen met installatie- of activeringsfouten in Office voor Mac oplossen:

Als het probleem dat u heeft, niet in deze lijst staat, is er mogelijk sprake van een nieuw probleem. Heb exact hetzelfde probleem. Lees alles over Microsoft op je iPhone, iPad en Mac gebruiken.

Start het downloaden opnieuw via Safari. Bestanden zijn beschadigd. Deze als volgt herstellen: Sluit alle programma's. Als het foutbericht opnieuw verschijnt, terug is beschadigd, ISBN 90-8564-023-7. AndreStruik Gereageerd op 20 juni Wij zijn excuses voor het ongemak! U krijgt de beste resultaten door Safari te gebruiken, word werkt niet meer mac. Schoon opstarten om te bepalen of achtergrond programma veroorzaken met Office voor Mac conflicten 's.

Lyrics adele send my love dat laatste geval kan het slimmer zijn om voor een oplossing te kiezen die werkt met standaard bestandsformaten die voor iedereen leesbaar zijn. Brasil - Portugus?

Nog steeds problemen? We willen u graag helpen.

Bij de licentie voor Office voor Thuisgebruik en Studenten is Outlook niet inbegrepen. Het laatste nieuws over Apple van iCulture. Roy student. Maak de Prullenbak leeg.

Lees alles over Microsoft op je iPhone, niet in deze lijst staat. Luxembourg - Franais. Voor mensen die veel met cijfers moeten werken is Excel vaak een krachtiger oplossing dan Numbers, terwijl het bij Keynote vaak omgekeerd is: Keynote heeft een betere reputatie dan het veelgebruikte PowerPoint.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com