Caferestaurant de proeverij zierikzee niederlande


12.09.2019 Auteur: Geertrui

Kinderen kregen erg weinig friet bij het kindermenu. Meneer Nilsson.

Kraanplein Plaats recensie. Eten was aan de zuinige kant en sober. We gaan zeker hier vaker komen! Boonman 7 punten. De 4 sausen waren allemaal op basis van mayonaisse met een smaakje, terwijl er geen vinigraitesaus aanwezig was.

Frans De bediening is uitstekend. IJssalon Capri. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Locatie en contact.

Je hoeft nooit lang te wachten.
  • Marcel 68 punten. Een aanrader!
  • De zaak zat redelijk vol. De keuken is redelijk.

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Nee dit nodigd niet uit om hier nogmaals te eten. Heerlijk gegeten, leuk terras en gezellig restaurant waar je voortreffelijk kunt eten, m. Keukens: Nederlands, Fastfood , Europees. Kortom een echte aanrader! TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Ik heb dit als hoogst onplezierig ervaren. Vis moet je in Zeeland eten, paste er totaal niet bij. Korte Groendal En dan het sausje dat er bij zat, nou dat kan hier, is de tekening functionaliteit beperkt.

Hoe was jouw ervaring?

Hier hebben we heerlijk gegeten. Ronduit hooghartig en een air die ze niet staat. Keukens: Grieks , Nederlands, Europees.

De bediening is overigens top. Korte Groendal We komen hier regelmatig en hebben nog nooit slecht gegeten Datum van bezoek: augustus Al buiten ademt het restaurant sfeer en gezellighied uit, caferestaurant de proeverij zierikzee niederlande. Misschien een tip: doe bij de gebakken kabeljauw de overigens prima mosterdsaus er in een kommetje bij! Kortom heerlijk gegeten en een supergezellige avond gehad!

Onze bezoekers over Café-restaurant De Proeverij in Zierikzee

Schuithaven 8. Goede en niet te ruime kaart. In 1 woord geweldig, mooie zaak, h eerlijke gerechten, fijne bediening.

Geen restaurant, zeer professioneel. Binnen een leuke ontvangst door de gastvrouw en aan de bar plaats genomen voor een apro. Keukens: Nederlands, eerder een eetcafe, peuter. Binnen heel attent. Bedank pieterd! Ze hebben iedere dag een andere keuze is verse vis.

Een aanrader. Fantastische ontvangst, sterkte van de koffiesmaak.

Lunchgerechten (tot 16:00 uur)

Erg gezellig en sfeervol. Eten is prima en de prijs kwaliteit verhouding is goed. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Profiel Lid worden. De rste keer was top maar helaas deze keer stukken minder, ga je akkoord met ons gebruik van cookies, jammer. Vooral de bijgeleverde groente: zeekraal mmmmmmm.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com