Gebeld door vreemd nummer microsoft


18.09.2019 Auteur: Joannes

Een simpel feit vertrouw nooit geen buitenlanders aan je telefoon deze hebben nooit enig recht in Nederland. Ik nam niet op. Wij krijgen al jaren dit soort telefoontjes, soms is het een tijdje rustig.

Wordt gek van het gebel! In gebrekkig Engels en over een een hele slechte lijn werd me verteld dat ze een foutmelding vanaf mijn pc hadden ontvangen en dat ze me wel zouden laten zien hoe ik dat op moest lossen Daarna verbrak hij de verbinding. Heb gezegd dat ik moest werken zodat ik het eerst na kon checken. Ook van alles geprobeerd om van deze irritante telefoontjes af te komen.

Wijzig cookie-instellingen. Meer info over deze praktijken en wat te doen vind je op Safeonweb. Die nemen de klacht heel serieus op en waren blij met de melding? Ik nam op en hoorde in het begin gerommel op de achtergrond. Belde namens Microsoft.

  • Mijn vriendin had echter initieel de telefoon aangenomen en verstond hem niet voldoende, zij had er niet bij stil gestaan dat dit oplichting had kunnen zijn In totaal heeft 2 procent achteraf aangifte gedaan bij de politie.
  • Mijn naam en telefoonumer klopen, mijn adres niet

Gerelateerd

Of door geen antwoord te geven maar wel gekke vragen terug te stellen. Hij belde dus maar op goed geluk een nummer en probeerde zo van een willekeurige persoon de gegevens te pakken te krijgen. Want er zou een probleem zijn met je computer, zeggen ze.

Maar ik wordt er wel moe van! Ede, De werkwijze is ook altijd dezelfde.

  • Telefoon Even gegaan geen kans om op te nemen. Erg voor de mensen die dat wel doen.
  • Ook ik ben vandaag al 2x opgebeld.

En nog een paar pakken melk. Ook schermen bellers wel met informatie die ze over je computer hebben? Het advies was trouwens gewoon niet hoe wordt aluminiumfolie gemaakt en eventueel je provider bellen en vragen om blokkade.

KPN al gevraagd om buitenlandse nummers te blokkeren, there is a house in New Orleans They call the Rising Sun And it's been the ruin of many a poor boy And Gebeld door vreemd nummer microsoft I know I'm one. Nummer kwam met in beeld dus kon geen nummer aan de politie overleggen.

Gebeld door nepmedewerker

Net voordat ik wilde neerlegen had hij dat al gedaan. Trap er niet in!!! Gelijk verbinding verbroken toen ze vertelde namens Microsoft te bellen. Ik werk helemaal niet met Windows maar met Ubuntu.

Toen werd de teamview-verbinding verbroken. Groetjes uit Noord Holland. Een evt! De deugnieten. Deze id is op elke windows pc hetzelfde.

Verschillende methodes

Ik heb gezegd het wel op internet op te zoeken en zelf actie te ondernemen. Het programma wordt notabene ook nog door defensie gebruikt???

Wij gaan aangifte geven en willen qua mensen meer mensen hebben die ook door hun zijn gebeld. Hij adviseert om direct op te hangen en de politie te bellen.

Providers hebben namelijk de mogelijkheid om een buitenlands nummer van criminelen voor al haar gebruikers te blokkeren. Dit moet je doen als je gebeld wordt door een onbekend, buitenlands nummer. We gaan uiteraard wl bellen gebeld door vreemd nummer microsoft je zelf contact met ons hebt opgenomen.

Dat is natuurlijk niet zo. Andere pc opgestart kreeg binnen 5 minuten een dame aan de lijn. Helaas kun je op de huistelefoon geen nummers blokkeren anders deed ik dat wel. Maar uiteraard vinden we dit vervelend. Nummer was vandaag en gisteren afgeschermd.

Meld je aan

Of ik mijn computer wilde aanzetten, want anderen probeerden mijn computer te scannen. Groeten uit Limburg. Media toevoegen.

Gelukkig spreken ze geen engels Mijn computer zou gevaar lopen. Ik wordt steeds gebeld door Japans sprekend bandje. Ook het microsoft verhaal in het engels.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com