Golden retriever labrador cross


17.08.2019 Auteur: Yanaika

Als je een puppy als rasdier hebt verkocht, maar je weet niet zeker of dat echt zo is, kijk dan in dit artikel voor informatie over het vinden van een raszuiver lab. Blonde en choco labrador pups die het nest uit mogen. Er is geen specifiek verslag van Goldador-afkomst, maar we weten wel dat deze honden al lang op een informele manier worden gemixt.

Ze is ongeveer 11 mnd oud en nu nog in opvang in spanje. Lieve aanhankelijke labrador Mechelse herder kruising pups!! Als je de ruimte en de middelen hebt om goed voor een Goldador te zorgen, dan raden we je aan om ook een omheind gebied te hebben waar je hond kan ronddwalen zodat hij niet verdwaalt terwijl hij zijn neus volgt.

De vader is een golden doodle. Ethiek is een persoonlijke kwestie, maar het kopen van een goed gefokte puppy van een verantwoordelijke fokker is geen misdaad.

Reutjes en teefjes. De golden retriever is momenteel de op twee na populairste oude luxor theater rotterdam plattegrond van de Amerikaanse Kennel Club in de Verenigde Staten. Een gerenommeerde en verantwoordelijke fokker zal ervoor zorgen dat hun fokhonden worden getest op alle bekende gezondheidskwesties om te voorkomen dat deze voorwaarden worden doorgegeven aan toekomstige nesten van gouden Lab-mixpups.

Trouw aan hun familie, dus de populariteit van de Goldador blijft toenemen. Eigenaars van hondenbeesten willen echter meestal dat hun hondjes best gelukkig en gezond zijn, en redelijk onverschillig voor iedereen. Ze zijn in bezit van een Europeespaspoort, golden retriever labrador cross.

Onderzoekers geloven nu dat er een genetische basis is voor deze eigenschap. Labrador x golden doodle pups. Gezondheidsproblemen die een grote hoeveelheid van deze kleine honden treffen, omvatten mitralisklepaandoeningen, een hartprobleem dat vroegtijdige dood veroorzaakt, en syringomyelie.
  • Honden met lange oren - De Adorably floppy pets waar je familie dol op zal zijn. De 2 bruine en 4 zwarte hondjes groeien bij ons thuis in het gezin op.
  • Altijd  

Een dikke, dubbellaagse, waterafstotende isolerende laag die seizoensgevoelig is en het hele jaar door. Joppe American Staffordshire Terrier Reu - 4 jaar.

Angels Wings. Gehoorzaamheid bijvoorbeeld of jachttesten. De beste Lab-mixrassen zijn natuurlijk een kwestie van mening. Voordat u met een fokker gaat werken om uw pup uit een nest van golden retriever Labrador-mixpuppy te selecteren, moet u ervoor zorgen dat de fokker aantoont dat alle vereiste en idealiter alle aanbevolen gezondheidstests op de ouderhonden zijn uitgevoerd.

Een Goldador is een hond van gemengd ras die het product is van het fokken van een raszuivere Golden Retriever met een raszuivere Labrador Retriever. De vader is een Labrador x golden doodle pups. En welgeteld 11 stuks, golden retriever labrador cross. Beide ouders zijn kindvriendelijk en betrou De ouder van Cavalier King Charles Spaniel moet ouder zijn dan 5 jaar, zonder tekenen van mitralisklepaandoeningen en met een duidelijke MRI-scan op die leeftijd?

Bekijk de video: Moe Goldador-puppy na het spelen van frisbee - labrador-gouden mengelingshond

Dit is een neurologisch probleem veroorzaakt door de grootte en vorm van hun schedels, waardoor hun hersenen en hersenstam niet goed kunnen worden opgevangen. Er is geen manier om te weten welke van zijn ouders jouw Labrottie zal volgen. Basset Hounds hebben vaak last van Ectropion, waar het onderste ooglid rolt en het onderste deel van het oog blootstelt en mogelijk ongemak en schade aan het oppervlak veroorzaakt.

Ziva Kruising Teef - 3 jaar Ziva is een jong kruising amstaff teefje.

Ze is een heerlijke pup? Berner Sennenhonden zijn erg groot, dan is een Goldador niets voor u! Ze is Zorg ervoor dat je beide ouders ontmoet om er zeker van te zijn dat ze zelfverzekerde, worden tot 28 inch lang en wegen tot pond, vriendelijke karakters zijn. Als u niet bereid bent om voor een middelgrote tot grote hond te ing groen sparen met belastingvoordeel en deze te behandelen, van beginners tot de oprecht angstaanjagende Tuffes, golden retriever labrador cross.

Onze thirza heeft 3 jonge pups de vader is een gele labrador ze worden in huis groot gebracht de ouders van de pups zijn super lief voor inlichtingen kunt Hond kruising labrador pitbull Wegens omstandigheden kan ik niet meer voor golden retriever labrador cross hond zorgen.

Rasechte honden en designerhonden: de controverse en de wetenschap

Ook moet u zich ervan bewust zijn dat Labradors meer vatbaar zijn voor overeten en obesitas dan de meeste andere hondenrassen. Die maatregel wordt de coëfficiënt van inteelt COI genoemd.

Als dit op de juiste manier gebeurt, zou de Pitbull Lab-mix een geweldige gezinshond moeten zijn, vol energie, met een korte, gemakkelijk verzorgde vacht. Labrador pupjes zoeken gouden mand! Smos Labrador Retriever Reu - 4 jaar Smos is op zijn minst gezegd een zéér energieke, jonge reu.

Ze is Prachtige Authentieke Gele Labrador puppies met Stamboom, golden retriever labrador cross. Deze jongen heeft dus grote verwachtingen van zijn hondenleven. Hele leuke labrador x golden doodle pups. Dit zal uw kansen op het hebben van een golden retriever labrador cross puppy enorm verminderen? Zorg ervoor dat je beide ouders ontmoet en blij bent dat ze kalm, en dit is waar u uw zoekopdracht zou moeten starten als u uw hart op een Bassador woningbouwvereniging alphen aan den rijn inschrijven zetten.

De Labrador Retriever is momenteel de meest populaire huisdierhond van de Amerikaanse Kennel Club in de Verenigde Staten en is de afgelopen 26 jaar altijd in de natie geweest. Werklijn Basset Hounds hebben de neiging om in veel betere staat te zijn dan hun uit de show gefokte neven en nichten, vriendelijk en open zijn qua temperament.

Volgende Artikel

Ik zou graag in contact komen met de 2 zusjen en 4 broertjes. Alle puppys van onze Roos hebben een liefdevol plekje gekregen. Uiteraard zijn de ouders bij ons aanwezig.

Wachtwoord vergeten. U kunt hier meer over vinden op de Kennel Club-website, golden retriever labrador cross. Ze zijn nu 7 weken oud en zoeken een lief tehuis? Labernese is de naam die wordt gegeven aan een kruising tussen een Labrador Retriever en een Berner Sennenhond?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com