Rondvaart op de dieze in den bosch


13.09.2019 Auteur: Raphael

Wat vind je van het uitje. Geniet van de mooie gebouwen en bijzondere tuinen die anders verborgen blijven.

Bossche bol - Steppen - Lunchen - Vaartocht Binnendieze. Portugees 2. Zoek filters Thema's Bossche Grachten Één van de belangrijkste attracties van 's-Hertogenbosch is een rondvaart onder de stad. Wat vind je van het uitje.

n van de belangrijkste attracties van 's-Hertogenbosch is een rondvaart onder de stad. Bossche bol - Steppen - Lunchen - Vaartocht Binnendieze. De rondvaart vesting duurt ongeveer 1 uur. Home Uitjes Populair Vaartochten. Wij verwelkomen u graag aan boord van onze luxe sloepen voor een gezellige culinaire vaartocht door Den Bosch.

  • Reviews Vacatures.
  • Antwoord van M A Gelegenheid beoordeeld.

Mijn planning. Vanaf 8 personen! Bedank lovetotravelthe. Een typisch Bosch uitje: vaar over de Dieze, maak je eigen Bossche bol en borrel lekker na in een echt Bosch café. Een dagje uit in Noord-Brabant. Wat vind je van de locatie?

  • Tijdens een vaartocht zie je de stad letterlijk van een andere kant. Thema's Bossche Grachten
  • De Efteling 35 km. Speurtocht en varen over de Dieze.

Marc Janssen beoordeelt dit uitje met een:. Overnachten in Vught. Zoek filters Thema's Bossche Grachten Mooie rondvaart van een klein uur op de Binnendieze in Den Bosch gemaakt. Absoluut de moeite waard om te doen. Het natuurgebied Het Bossche Broek.

Portugees 2. Mooie rondvaart van een klein uur op de Binnendieze in Den Bosch gemaakt. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Het was super onze schipper Joop was zeer ervaren en ook zeer behulpzaam daar wij een paar minder valide personen bij ons hadden.

Een arrangement voor jong en oud? Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Uitje voor vrienden organiseren. n van de belangrijkste attracties van 's-Hertogenbosch is een rondvaart onder de stad. De Oisterwijkse Bossen en Vennen 20 km.

Rondvaart Den Bosch

Volgens mij is de boot niet rolstoeltoegankelijk. De rondvaarten over de Dieze. Trossen los, drankje op tafel en de quizmaster stelt de eerste vraag. Ontdek jouw speurtalent tijdens de speurtocht en laat je na afloop lekker rondvaren door de stad.

  • Wat vind je van ons personeel?
  • Dagarrangementen Avondarrangementen Buitenactiviteiten Binnenactiviteiten Zomerarrangementen Winterarrangementen.
  • Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
  • Eten en Drinken.

Voor meer informatie stuur een email naar info denbosch-cultuurstad. Af en toe vaart u in de open lucht en ziet u historische panden maar vaak vaart u door tunnels onder de stad en vertelt de gids wat er boven u te zien is. Weekendplanner V. In welke stad heb je het uitje gedaan, rondvaart op de dieze in den bosch.

Het ultieme relaxen: geniet van een echte Bossche Bol en daarna met de zon op je gezicht en een drankje in je hand in een luxe sloep. Uitstekend In totaal was er ooit een doolhof van 12 kilometer aan stroompjes in en onder de stad.

Ervaar de rondvaart, de historische route

Gerda Janssen beoordeelt dit uitje met een:. De Binnendieze stroomt ook onder de Vughterstraat. Bespaar geld.

VANAF 35,20 Stadswandeling en rondvaart met lunch - groepsuitje in Den Bosch Een stadswandeling met verhalenverteller, gespecialiseerd in het vertellen en uitbeelden van waargebeurde verhalen of zijn het nu juist mythes en legendes over de stad. Dit zijn wij als Belgisch Limburger nietgewoon.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … ?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com