Fb bericht delen lukt niet


20.07.2019 Auteur: Leida

En jij zou daar waarschijnlijk ook niet bepaald blij mee zijn. Delen doe je met je vrienden niet met derden Reginald schetst een situatie die goed illustreert hoe raar dit eigenlijk is.

Ook bij mijn vrienden die het ook op vrienden hebben staan, is geen deel-knop. Over de schrijver: Corinne Keijzer Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn.

Dank je. Na gisteren in mijn blog uitgelegd te hebben dat er een nieuwe functie op Facebook komt, Graph search , schrijf ik nu een serie blogs over Facebook privacy instellingen.

Kan nog makkelijker zie ik Ga naar je profiel en druk boven aan bij de omslagfoto op de drie puntjes en dan op weergeven als Dan zie je eerst hoe je profiel er voor openbaar uit ziet en je kan dan in het het balkje boven aan een vriend kiezen als wie je je profiel wilt zien. De gebruikte url is dubbel.

Sinds kort zie je rechtsboven je profiel een slotje naast je naam staan? Weet dus zeker wat je doet als je op deze knop drukt. Een bericht delen vanaf je mobiel apparaat lukt helemaal niet meer. Met deze knop maak je een nieuw bericht aan op je eigen nieuwsoverzicht met dezelfde content.

Internet is in mijn optiek altijd bedoeld geweest om informatie voor iedereen toegankelijk te maken, fb bericht delen lukt niet.

Moet ik iets wijzigen in mijn instellingen op Facebook? Wil je dit niet, dan kan je ervoor kiezen om de betreffende Facebook pagina uit Business Manager te halen.

Standaard deel optie van Facebook

Alleen als ik iemand tag kan hij het delen. ALLES is gewoon te zien, hoe kan dit?? Deze website maakt gebruik van cookies om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren. Deutsch: Einen Post auf Facebook teilen. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Dit kan je hier instellen: instellingen - privacy Daar zie je wie kan mijn toekomstige berichten zien! Het bericht op de bronpagina kan je wel delen. Dit vind je onder het bericht, MAAR …, fb bericht delen lukt niet. Deel ze in de comments. Vraag volgen. Dat scheelt dus enkele stappen, maar boven Spelregels wie is de mol en Reageren.

Alle instellingen staan zoals ze horen te staan.

Het delen van een bericht geeft vaak een slecht bereik

Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Klagen over privacy terwijl je weet dat bijv. Ik wil graag een bericht delen op Facebook van een vriend, helaas lukt dit niet omdat het kopje 'delen' onderaan het bericht ontbreekt.

Later bleek mijn vraag op het nieuwsoverzicht van allerlei bekenden te staan, die nit bevriend zijn met jou openbaar. Je gaat dan naar je profiel en ziet hoe mensen jouw profiel zien, wat dus absoluut niet de bedoeling is. Je kunt reageren op iemands bericht of afbeelding, fb bericht delen lukt niet.

Iets zegt me dan dat je het niet begrepen hebt. Van een reactie of like op een publieke post of een post die vrienden van vrienden kunnen zien worden dus AL je vrienden ALTIJD op buurman en buurman pizza filmpjes hoogte gebracht en bij een post gelimiteerd tot vrienden ALLE gemeenschappelijke vrienden!

Nieuwsbrief

Je kunt ervoor kiezen om het openbaar te maken, alleen zichtbaar voor je vrienden, alleen zichtbaar voor jou of je kunt kiezen uit je lijsten.

Je kunt mensen taggen in het bericht door ' ' te typen, gevolgd door de naam van de persoon. Irene 27 juni at

Bij berichten van pagina's staat het kopje 'delen' wel. Profiel- en omslagfoto zijn altijd te zien, door iedereen, ISBN 90-225-3340-9. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Laat een reactie achter Reactie annuleren Reactie. Maar nu als ik op dat icoontje klik verandert t vanzelf naar : Alleen ik.

Weet jij het antwoord.

Over dit artikel

Als je je instellingen van berichten op alleen vrienden hebt staan kunnen ze het bericht niet delen. Rachel 22 december at Hier staat direct een waarschuwing van Facebook.

Gebruik het fb bericht delen lukt niet bovenin het venster om te kiezen waar je het item wilt delen. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Bij mij kan de ene vriend wel mijn dingen delen en andere vrienden weer niet, fb bericht delen lukt niet. Je kan zelf ook kiezen om je pagina te bekijken als een bepaald persoon.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com