Europese landen en hun hoofdsteden oefenen


30.09.2019 Auteur: Luus

Albanië, Macedonië, Griekenland, Turkije. WO wero wereldoriëntatie wereldorientatie.

Downloadbaar lesmateriaal 5 Nieuw. Twee kinderen maakten een reis door Europa. Europa en jij : Kleurboekje om de Europese landen te ontdekken. Australië en Nieuw-Zeeland: Steden. De Caraïben: Vlaggen.

Oma probeert te raden waar de cadeautjes vandaan komen. Interactieve oefening. App of software. Europa: Hoofdsteden - Aardrijkskunde Spelletjes.

Log in Log out. Inoefening van de bruine landen van Europa met hun hoofdsteden op een blinde kaart.

Oma probeert te raden waar de cadeautjes vandaan komen.

Eu landen oefenen op kaart

Wereld: Omstreden Gebieden. Het zonnestelsel: Planeten. Secundair onderwijs. Ze vullen de info in op …. West-Afrika: Hoofdsteden.

  • Uitgeverij Averbode Organisatie. Landen van Europa : Hoofdsteden 6.
  • Australië en Nieuw-Zeeland: Steden. Bewaar in een map of terug.

Twee kinderen maakten een reis door Europa. Inoefening van de paarse landen van Europa met hun hoofdsteden op een blinde kaart. Our Geography Channel. Educatieve video 1 Educatieve video. Voormalige Sovjet-Unie: Landen. Afrika: Vlaggen moeilijke versie! SEI Boekh.

Blogarchief

Wie kan de nieuwe map bekijken? Sterrenkijker : Werkboekje over de Europese Unie. De 12 sterren van de Europese vlag leren je: waarom de Europese samenwerking er kwam; waarom Europa een oogje in het zeil houdt als het om ons voedsel ….

Oostelijk Afrika: Hoofdsteden. Wie kan de nieuwe map bekijken. Noord-Amerika: Natuurlijke Kenmerken! Meldingen Alles europese landen en hun hoofdsteden oefenen als gelezen. Europamarkt : Kennismaken met de landen van de Europese Unie! Leerlingen kunnen kiezen uit twee spelletjes: de contouren van een EU-land naar de juiste plaats op de landkaart slepen, hallo zeggen in de verschillende talen die gesproken worden binnen de EU!

Navigatiemenu

Personen met de link. Wereld: 30 meest bevolkte landen. China: Hoofdsteden van Provincies.

Wereld: Continenten en Oceanen? Op reis naar een Europees land : Presentatie maken. Log in Log out. Sorteer Sorteer: Relevantie Datum Score! Landen van Europa : Hoofdsteden 6. Australi: Omliggende Landen. Help NL English Nederlands.

België, een klein land in het grote Europa : Werkbundel

De 12 sterren van de Europese vlag leren je: waarom de Europese samenwerking er kwam; waarom Europa een oogje in het zeil houdt als het om ons voedsel …. Dit is een invulfolder waarop de leerlingen hun gevonden informatie noteren over een Europees land vb. Alleen ik. Toon meer zoekresultaten

Educatieve video 1 Educatieve video? Inoefening van de landen van Europa met hun hoofdsteden op een blinde kaart. Kies een wachtwoord :.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com