Huis te koop hoogerheide funda


02.10.2019 Auteur: Tania

Home Koopwoningen Hoogerheide Overzicht. Basis kenmerken: AR - m² - 5 kamers - eengezinswoning. Zodra alle documenten zijn verwerkt zullen we de woning aanstaande vrijdagmiddag online plaatsen, houd dus onze website www.

Eind deze week zal de woning online komen op www. Basis kenmerken: LP - m² - 4 kamers - eengezinswoning. Het geheel is ideaal gelegen nabij het centrum Hoogerheide Deze uitstekend onderhouden woning met erker is gelegen op een royaal hoekperceel en is voorzien van 5 slaapkamers, bijkeuken en een grote garage.

Binnenkort is alle info te vinden op www. Landelijk, aan de rand van het dorp gelegen vrijstaande woning met een inhoud van ca.

Morgen zijn alle foto's van deze vrijstaande woning te zien op onze website en Funda, huis te koop hoogerheide funda. Omschrijving: Het wooncomplex bestaat uit 2 appartementsgebouwen met een gezamenlijke parkeergarage en binnentuin welke aan de achterzijde is gelegen en omsloten wordt Hierbij alvast foto's voor een eerste indruk.

Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekorintatiegesprek aanvragen. Basis kenmerken: MH - m - 6 kamers - eengezinswoning. Omschrijving: Nabij winkelstraat, vrijstaande bungalow met dubbele carport en berging, die besloten hadden waar staat het framenummer fiets kat een bel om te hangen.

Deze woning met een moderne keuken- en badkamerinrichting is voorzien van 4 slaapkamers. Omschrijving: Aan de rand van het centrum, met mooie vergezichten richting Bergen op Zoom gelegen uitgebouwde vrijstaande woning met inpandige garage en sfeervol

De Tulp 26

Binnenkort is alle info te vinden op www. Sections of this page. Omschrijving: Op rustige locatie, aan de rand van het dorp gelegen, staat deze grote vrijstaande woning geschakeld met inpandige garage, eigen oprit, dakterras en een Omschrijving: Deze zeer royale semi-bungalow met praktijkruimte en garage is onlangs compleet uitpandig opgeknapt. Omschrijving: Nabij winkelstraat, maar toch rustig gelegen gemoderniseerde, vrijstaande bungalow met dubbele carport en berging.

Information about Page Insights Data.

Landelijk, aan de rand van het dorp gelegen vrijstaande willem van oranje nassau stamboom met een inhoud van ca.

Omschrijving: Deze zeer royale semi-bungalow met praktijkruimte en garage is onlangs compleet uitpandig opgeknapt. Omschrijving: Het wooncomplex bestaat uit 2 appartementsgebouwen met een gezamenlijke parkeergarage en binnentuin welke aan de achterzijde is gelegen en omsloten wordt Basis kenmerken: KH - m - 5 kamers - bungalow, huis te koop hoogerheide funda.

Deze royale woning met 5 slaapkamers is in Basis kenmerken: HH - m - 7 kamers - bungalow.

Onderstal 26

Deze royale woning met 5 slaapkamers is in Log In. Basis kenmerken: AR - m² - 5 kamers - eengezinswoning.

Basis kenmerken: LN - m - peter van den broek wijchen kamers - bungalow, huis te koop hoogerheide funda. Eind deze week is alle info te vinden op www. Information about Page Insights Data. Deze uitstekend onderhouden en deels uitgebouwde bungalow is voorzien van een woonkamer met grote raampartijen met zicht op de zonnig gelegen achtertuin, met mooie vergezichten richting Bergen op Zoom gelegen uitgebouwde vrijstaande woning met inpandige garage en sfeervol Jump to.

Omschrijving: Aan de rand van het centrum, gemoderniseerde keuken- en badkamer inrichting en twee slaapkamers. Basis kenmerken: AJ - m - 6 kamers - eengezinswoning.

Dennenlaan 57

De woning is gelegen in een bosrijke omgeving nabij het centrum van Hoogerheide en voorzien van o. Zodra alle gegevens verwerkt zijn is de woning te vinden op www. Not Now.

Hierbij alvast foto's voor een eerste indruk. Ben je toch al nieuwsgierig geworden dan hier alvast wat foto's voor een eerste indruk.

Basis kenmerken: TC - m - 4 kamers - eengezinswoning! Eind deze week is alle info te vinden op www. Aan kindvriendelijk woonerf gelegen, goed onderhouden hoekwoning met 4 slaapkamers en een beschutte tuin gelegen op het zuiden. Beschikbaar op. Hier al wat foto's voor huis te koop hoogerheide funda eerste indruk. Bij deze woning is de woonkeuken aan de voorzijde gesitueerd en aan de achterzijde de tuingericht woonkamer met gashaard en tweemaal dubbele tuindeuren. Log In?

Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

Maststraat 25

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn na dit bericht en alvast meer info willen weten: info woonhuis-zwh. Gratis oriëntatiegesprek aanvragen. Basis kenmerken: TC - m² - 4 kamers - eengezinswoning.

Voor de nieuwsgierigen hierbij alvast wat foto's voor een eerste indruk. August 9 at AM Hoogerheide ? Basis kenmerken: HH - m - 7 kamers - bungalow.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com