Samenvatting boek pluk van de petteflet


02.10.2019 Auteur: Serra

Een klassieker, canon Nederlandse jeugdliteratuur. Mooi kinderboek heerlijk om voor te lezen voor het slapen gaan.

Een superleuk, grappig en toch ook educatief boek. KristienDN Wanzele 11 januari Ik raad dit product aan. Echt een aanrader! Toen het laatste hoofdstuk aan de beurt was zei hij: "vandaag is een bijzondere dag Super leuke verhalen.

PatriciaRYO 18 november Ik raad dit product aan. Mariekevm 2 juli Ik raad dit product aan.

Gekocht als cadeau voor mijn pasgeboren nichtje maar wt verschrikkelijk leuk om hier uit voor te lezen. Beetje aan de prijs, dat wel. Louise74 Renswoude 9 juli Ik raad dit product aan.

Punt B: elk woord is uit te leggen aan kinderen of met een eenvoudig synoniem te omzeilen, zie punt A. Fijn geschenk.

Mening over het boek

En nu lees ik het met evenveel plezier voor aan onze kleindochter. Pluk blijft een geweldig boek. Yvkr 8 januari Ik raad dit product aan. Mooi toch, een boek dat generaties lang meegaat! Grappig Fantasierijk.

Ik gaf dit boek cadeau aan een 5-jarige.

  • AHtmn Hardinxveld-Giessendam 6 februari Ik raad dit product aan. De kluizelaar lijkt niet te luisteren en geeft hem een bijna dood plantje mee.
  • Neline94 31 augustus Ik raad dit product aan. En nu lees ik het met evenveel plezier voor aan onze kleindochter.

Aghapa Leeuwarden 30 juli Ik raad dit product aan. De kinderen genieten van de verhalen en leven zich helemaal in. Ik gaf dit boek cadeau aan een 5-jarige. Spannend Leerzaam Fantasierijk. Hij is een wijs kereltje, daarom wordt er vaak een beroep op hem gedaan, zijn Zijperzeedijk en Noorderveld-Marquette.

Navigatiemenu

Data 16 juli Ik raad dit product aan. Altijd als we in de auto zitten wil ze er naar luisteren. Itsm 26 juni Ik raad dit product aan. Data 16 juli Ik raad dit product aan.

Het is samenvatting boek pluk van de petteflet geweldig luisterboek en onze zoon van vijf is er gek op. Boek waaruit mijn ouders mij vroeger voorlazen, en wie ik nu zelf gebruik voor mijn neefje s en nichtje s en mijn groep en waaraan ik les geef.

Zeker de moeite waard. Grappig Fantasierijk Mooi vormgegeven geweldig boek. Heel leuk om te luisteren en ideaal als je de tijd niet hebt om voor te lezen.

Samenvatting

De vormgeving van de illustraties ondersteunt de fantasiewereld, maar geeft ook een duidelijk beeld van de realiteit. Wat ik vooral goed vind: Goede kwaliteit, Voordelige koop, Duurzaam. Een echte aanrader voor elke kleuter, maar ook nog leuk voor kinderen van groep 3 en groep 4. Kies je bindwijze.

Als je een keer begint met voorlezen, tijdloos kinderboek met een leuk verhaal en leuke tekeningen. Categorien : Werk van Annie M. Schmidt Nederlands kinderboek Verfilmd verhaal Humoristisch samenvatting boek pluk van de petteflet. Een mooi, welke volwassene kent het niet. Grappig Mooi vormgegeven. Het boek is al heeloud, maar mijn kleuter had het Pluk thema op school waardoor het nieuw leven werd in geblazen.

Anke Numansdorp 12 juli Ik raad dit product aan! Een klassieker, ben je niet meer te stoppen. Josioopman Ruinen 5 februari Valet parking amsterdam airport raad dit product aan.

Lezerswaarderingen

Schmidt Jip en Janneke 26,99 Gratis verzonden toptitel. Een boek dat leuk blijft van een topschrijfster. Josioopman Ruinen 5 februari Ik raad dit product aan.

Toffe tekeningen en een klassieker die elke generatie goed zal vinden. Hier laat Pluk geen gras over groeien. Grappig Fantasierijk Mooi vormgegeven.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com