Scooter start niet meer elektrisch


09.10.2019 Auteur: Recep

We willen je natuurlijk niet onnodig op de kosten jagen. Onze voordelen.

Ddoe dit in een snelle en krachtige beweging en knijp de linker handrem in. Ik vraag mij af of het aan de elektrische choke kan liggen. Dan kun je altijd een nieuwe scooter kopen of eventueel een nieuwe scooter leasen.

Ik heb het vermoeden dat het schakelcontact in je startrelais defect is. Deze zit meestal bij de accu, onder een wit kapje. Dag Lex, Het is moeilijk om een oplossing te bieden aangezien het meerdere oorzaken kan hebben. Meld je scooter gratis en vrijblijvend aan en wij gaan een koper voor je zoeken.

Copyright El Caballo bv. Auto Motor Scooter. Wanneer er geen ontploffing plaatsvind in de cilinder dan start het motorblok niet? Elektrisch starten is het starten van de motor door middel van een elektrisch mechanisme in de scooter. Brandstof Kijk als eerste of er nog benzine in de tank zit. Mijn scooter start niet, wat moet ik doen, scooter start niet meer elektrisch.

  • In de cilinder moet een brandbaar mengsel terecht komen welke tot ontploffing wordt gebracht. De ontsteking moet vervolgens zorgen dat het mengsel tot ontploffing wordt gebracht.
  • Met de kickstart kan ik mijn scooter nog wel starten.

Zij-standaard schakelaar.

Onze voordelen. Eduard van der Schilden. Dit is precies wat er bij het inrijden van de scooter gebeurt: de bewegende delen worden gepolijst zodat de motor zo soepel mogelijk zal lopen.

Goedemorgen Laura, Er zijn 3 'makkelijke' punten waar het fout op kan gaan als je alleen een klik hoort - accu is leeg - zekering zit los of werkt niet meer goed - startrelais is kapot Mvg Eduard.

Een carburateur heeft vaak een mogelijkheid om benzine af te voeren.

Imad gaf gemiddeld een Ik heb een motor cc en een week geleden startte die plots niet meer heb die gisteren proberen te maken als ik hen wil starten wilt die starten maar doet het niet ik heb de lichtfilter proper gemaakt en nu als ik hem wil starte dan start hij heel soms maar die valt direct terug uit of na vijf seconden hij geeft dan een grote wolk van blauwe lucht? De vonk is prima de scooter start niet meer elektrisch is mooi grijs en de tank is altijd gevuld.

This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register, scooter start niet meer elektrisch. Hoorde toen enkel een hoog geluid! Leg je vinger op de opening van de cilinder.

Werking van de motor

Voor Bekijk dan ook eens onze scooterhelmen zodat je snel de weg op kan! Vespa start niet Vespa start niet wat moet ik doen?

Klap het voetstuk uit en trap een aantal maal stevig op het pedaal.

Lees onze tips. Zoek 2 draden om het lampje direct aan je accupolen aan te sluiten als test. Italiaanse Retro. Wanneer er geen ontploffing plaatsvind in de cilinder dan start het motorblok niet. De benzine komt via een benzineslang in de carburateur terecht, scooter start niet meer elektrisch. Problemen met accu De accu heeft het in de winterperiode zwaar.

Brommer start niet

De accu, welke onder het voetpaneel geplaatst is, moet los worden geschroefd. En heeft pas geleden een onderhoudsbeurtgehad zoals kleppen gesteld en olie vervangen. De accu wordt dan geladen. Uw winkelwagen is leeg. Zelf ook wel is problemen met mijn scooter gehad, nam soms wat tijd in beslag om het te repareren.

  • Heb je geluk dan hoef je slechts de zuigerveren te vervangen.
  • Firefox17 said:.
  • Scooter start niet elektrisch maar wel met kickstart: hoe kun je dit oplossen?
  • De hoge voltage wordt doorgegeven aan de bougie welke de vonk produceert.

Bel of mail ons gerust. Vespa LX en S? Het luchtfilter kan vervuild zijn geraakt. Verbind de twee dikke draden eens met elkaar door, begint nu je startmotor te draaien is je startrelais defect en moet dit uiteraard vervangen worden. Primavera 50th.

Hierboven hebben we allereerst de meest gemakkelijke oplossingen opgesomd, scooter start niet meer elektrisch. Maar sinds kort dus helemaal niet meer elektrisch. Alvast bedankt. Turbho Retro. We geven je ook tips en tricks mee om het probleem in het vervolg te verhelpen.

Het voltage van de accu controleren

Door de ontploffing komt de zuiger in beweging waardoor diverse onderdelen in het motorblok gaan draaien. Stekker uit de plug naar de gelijkrichter trekken. Er zijn 3 onderdelen die tot de ontsteking behoren.

Door de carburateur te demonteren en te reinigen kan het probleem verholpen worden. Ik zal me zelf even snel voorstellenalleen sinds kort wilt hij niet meer starten, die nog beschikbaar zijn. Search Advanced search….


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com