Strik maken van stof


25.07.2019 Auteur: Viktor

Stap 7:  Nu pakken we het andere stukje stof dat we in de lengte in drieën vouwen. Dit is een heel simpel maar verslavend project! Labels: DIY , feest , Kate , knutselen , minnie mouse , tutorial , vintage style.

Ga naar de inhoud. Ik ben gek op haardingetjes! Jij bent heel veel waard! Stap 8:  Dit stukje stof leggen we om het strikje heen en naaien we vast met de hand. Perfect om je losse lapjes op te maken.

Ik heb veel van haar geleerd. Deze stap is niet essentieel maar ik doe dit zodat de randen beter rechtop blijven staan. Ga naar de inhoud. Dit schattige strikje is leuk in je haar of juist als broche strik maken van stof kleding.

Volgend bericht Toes de poes is negen jaar. Mijn strikje toyota prius wagon test echt superleuk geworden. Naai de strook om je strik heen.

De stof strijken maakt het eindresultaat mooier. Stap 6. Abonneren op: Reacties posten Atom.

Één reactie

Dit is even een friemelwerkje, maar uiteindelijk zal het wel lukken. Super gaaff! En de kant die je hierboven op de foto ziet de verkeerde kant. Knip een strook uit en vouw die dubbel. Boeken Woonkamer. Dit e-mailen Dit bloggen! Ben niet zo handig, misschien mn moeder ff lief aankijken ;.

Wat is jouw lievelingsnaaiproject. Chillen Woonkamer. Tien films over zomerliefde Chillen Woonkamer. DIY - Naai je eigen strikje. In mijn geval was de glimmende kant de goede kant. Och mensen, wat vliegt de tijd.

Benodigdheden makkelijke en snelle strik

Laat me horen wat je ervan vond in de reacties. Ik deed 20cm bij 20cm. Stap 3. Je reactie.

DIY: inpakpapier maken - 6 tips - Nynkek, strik maken van stof. Je kan zelf beslissen hoe groot je strikje wordt. Je zag dit strikje al in mijn post over  een blouse tailleren. Mijn missie is geslaagd: deze strik is snel en makkelijk te maken, anders ga je het straks zien!

Vouw de lap dubbel met de goede kant naar elkaar toe en met de versgenaaide randen aan de zijkant.

Cheatsheet makkelijke en snelle strik

Mijn idee is om een knutseltafel te maken waar de kinderen strikken aan kunnen versieren. Ik schoof er bij de ene een schuifspeldje door en bij de andere een veiligheidsspeld. De stof strijken maakt het eindresultaat mooier.

Ik deed 20cm bij 20cm. De stof strijken maakt het eindresultaat mooier. Pas op de lijm is heet, strik maken van stof, dus probeer wat uit.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Via dit gat ga je hem zo andersom vouwen. Laat me horen wat amsterdam naar den bosch km ervan vond in de reacties. Je kunt de strik op verschillende manieren vouwen, ook door de stof heen?

Stap 3:  Vouw de rechthoek dubbel.

Fil strikje

Soms heeft een print twee goede kanten, dan maakt het niet uit. Als je een print hebt is dit de geprinte kant. Je kunt ook een strikje voor je huisdier maken.

Goed project om restjes stof op te maken. Stap 5:  Vouw de andere kant achterkant naar beneden. En ook nog best makkelijk om te maken.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com