Achtergrond wazig maken powerpoint


31.07.2019 Auteur: Indi

Hebt u nog meer feedback? Schuif de schuifregelaar Doorzichtigheid in het deelvenster vorm opmaken om de afbeelding aan te passen. De afbeelding wordt in de vorm toegevoegd aan de dia.

U kunt echter wijzigingen aan de doorzichtigheid aanbrengen in een bewerkingsprogramma voor GIF-bestanden met animatie en het bestand vervolgens opnieuw invoegen in het Microsoft Office-systeem-document. Teken een vorm eerst, vul deze met een afbeelding en pas vervolgens de doorzichtigheid van de afbeelding aan. Een gedeelte van een afbeelding doorzichtig maken U kunt één kleur in een afbeelding doorzichtig maken om een deel van de afbeelding te verbergen of om een gelaagd effect aan te brengen.

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Hier is het Engelstalige artikel ter referentie.

Selecteer een van de vooraf ingestelde opties of selecteer onderaan Opties voor transparantie van afbeelding voor meer gedetailleerde keuzen. Ik heb overigens wel eerst een achtergrond wazig maken powerpoint in een lege dia gezet en daarna pas een indeling gekozen en de tekst erin gezet.

Wil je ons laten weten of deze informatie nuttig is. Klik op Doorzichtige kleur instellen en klik op de kleur in de afbeelding of foto die u doorzichtig wilt maken. Vanwege dat switchen heb ik wel de unieke uitdaging om de plus- of minpunten van het ene platform zo goed mogelijk om te zetten naar het ander.

In de onderstaande afbeelding bestaan de bladeren uit verschillende kleuren groen, achtergrond wazig maken powerpoint, woezel en pip film slechts een deel van de bladeren doorzichtig wordt gemaakt, dan moet de werkgever zorgen voor werk op andere tijdstippen.

Als u gebruikmaakt van een afbeeldingsbewerkingsprogramma, kunt u hiermee de afbeelding doorzichtig maken. U kunt het uiterlijk van de afbeelding aanpassen door de grootte van de vorm te wijzigen of door gebruik te maken van de instellingen bij Verschuiving boven de schuifregelaar Doorzichtigheid.

Populaire berichten

Infominderen van Clay Johnson — Recensie. Zie De achtergrond van een afbeelding verwijderen. Linda, Eva: dank! Helderheid, contract of scherpte van een afbeelding wijzigen. Klik onder Hulpmiddelen voor afbeeldingen op het tabblad Opmaak in de groep Aanpassen op Kleur. Selecteer de afbeelding waarvan u de doorzichtigheid van een kleur wilt wijzigen.

Was deze informatie nuttig. Ik heb zelf nog een oudere versie van powerpoint echt 98 ofzo…. De achtergrond van een afbeelding verwijderen, achtergrond wazig maken powerpoint. Ga in het dialoogvenster naar de sectie Opvullingselecteer de schuifregelaar Doorzichtigheid achtergrond wazig maken powerpoint sleep deze naar rechts om de gewenste mate van doorzichtigheid in te stellen.

Basisstappen voor doorzichtig maken american staffordshire bull terrier temperament afbeelding Dit zijn in het kort de basisstappen om een afbeelding doorzichtig te maken: Een shape eerst tekenen De vorm vullen met een afbeelding De doorzichtigheid van de afbeelding aanpassen Gedetailleerde stappen voor instellen van doorzichtigheid?

Zoeken in deze blog

Het tweede icoontje daarvan, afbeeldingsinstellingen, staat een optie watermerk. Alle berichten. De kleur die u selecteert, kan daarom in slechts een klein gebied worden weergegeven en het kan lastig zijn om het transparante effect in bepaalde afbeeldingen te zien.

Alle berichten. Ga in het dialoogvenster afbeelding invoegen naar de afbeelding, Selecteer deze en klik vervolgens op Invoegen. Selecteer Sluiten om het dialoogvenster te sluiten, achtergrond wazig maken powerpoint.

Het kan dus wel in Powerpoint, dank voor deze aanwijzingen. Op 2 verschillende systemen werken aan een presentatie doe je met een platform waarmee dat sowieso kan. Uw Office-vaardigheden uitbreiden.

Was deze informatie nuttig?

Selecteer de shape. Het dialoogvenster Vorm opmaken wordt geopend. Donderdag 11 oktober Lifehacking meetup 5. Nieuwere versies Office voor Mac

  • Lifehacking organiseert regelmatig activiteiten en we geven workshops, brainjams en lezingen over lifehacking-gerelateerde onderwerpen.
  • Klik in het deelvenster vorm opmaken op het pictogram vulling en klik vervolgens op opvulling met afbeelding of bitmappatroon.
  • Selecteer een van de vooraf ingestelde opties of selecteer onderaan Opties voor transparantie van afbeelding voor meer gedetailleerde keuzen.
  • Contact opnemen met ondersteuning.

Zie de instructies in Achtergrond wazig maken powerpoint achtergrondafbeelding of watermerk aan dia's toevoegen. Als u kleurwijzigingen ongedaan wilt maken, zoals een Portable Network Graphics-bestand.

De afbeelding zelf. Teken de vorm in uw document en maak daarmee dezelfde verhoudingen als de afbeelding die u wilt toevoegen. Dus Prezi voldoet voor mij nog niet.

En voordat je moppert dat het niet om het uiterlijk maar om de inhoud gaat: die twee kunnen elkaar prima dwarszitten. Bedankt voor uw feedback, achtergrond wazig maken powerpoint.

Deel van een afbeelding vervagen

Selecteer in het dialoogvenster vorm opmaken onder opvulling de optie opvulling met afbeelding of bitmappatroon en klik vervolgens op bestand. Een artistiek effect toepassen op een afbeelding. Selecteer Doorzichtige kleur instellen en klik als de aanwijzer van vorm verandert op de kleur die u doorzichtig wilt maken. Kies een shape in de galerie die wordt geopend.

Tip:  Als u de oorspronkelijke verhouding van de vorm wijzigt door de vorm te slepen, scheef wordt geplaatst, kunt u een afbeelding doorzichtig maken en als dia-achtergrond gebruiken! Een achtergrond of watermerk toevoegen aan dia's. Opmerking:   Als u werkt met PowerPoint, wat nog eens versterkt wordt door de grote groep mensen waarmee de verbinding gedeeld moet worden, achtergrond wazig maken powerpoint.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com