Centrale bibliotheek den haag printen


07.10.2019 Auteur: Neville

Nieuws Onze website is vernieuwd Het kan u bijna niet ontgaan zijn: de bibliotheek heeft een nieuwe website! Onze mobiele strandbibliotheek in de vorm van een strandhuisje siert in de maanden juli en augustus de Scheveningse Pier.

Van tot Scheveningen. En je gaat natuurlijk ook zelf aan de slag. Bibliotheek Den Haag. Pianospelen in de bibliotheek Pianospelen kan in de Centrale Bibliotheek. Download de gratis app voor tablet of smartphone. Of omdat je in sommige vakken niet goed bent. Hulp nodig bij je huiswerk?

VakantiePas workshop: trilrobotjes maken Voor technische creatievelingen, knutselaars en iedereen die van robotjes houdt hebben we een superleuke workshop. In Mijn bibliotheek regelt u alles zelf Zelf materialen verlengen en reserveren. Dat kan. Herinnering per e-mail Ontvang een bericht voordat uw leentermijn verstrijkt.

Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Goede koffie, versgebakken lekkers en gezonde broodjes.

Elke maand versturen wij een digitale nieuwsbrief. Online opzoeken wat het advies is van de Consumentenbond.
  • Op zoek naar inspiratie? Van tot Bibliotheek Bomenbuurt Fahrenheitstraat
  • Of de grote Van Dale raadplegen.

Centrale Bibliotheek

Van tot Contact Klantenservice Ontvang de nieuwsbrief Veelgestelde vragen. Activiteiten Festival Loosduinen Redactiegroep verkeer;C. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site.

Leeftijd van 9 tot 12 jaar, centrale bibliotheek den haag printen. Online opzoeken wat het advies is van de Consumentenbond. Het kan u bijna niet ontgaan zijn: de bibliotheek heeft een nieuwe website. En je gaat natuurlijk ook zelf aan de slag. Een cursus met korting Wilt u beter leren omgaan met uw computer. Ook als u geen lid bent. Van tot Haagse Hout?

Bibliotheek Den Haag

Een cursus met korting Wilt u beter leren omgaan met uw computer? Kom langs! Oefen je theorie-examen op theorie.

Van tot Een nieuwsbrief in uw mailbox Elke maand versturen wij een digitale nieuwsbrief. Of wilt u weten hoe het zit met veiligheid en privacy in de digitale wereld.

Bent u lid. Onze openingstijden. Leuke boeken- film- en andere tips.

Overige tarieven

Niet-leden betalen een klein bedrag. Bekijk onze collectietips en laat je inspireren. Je maakt een trilbeestje dat zelf kan bewegen! Dat kan gewoon online.

Tot je 18e is een lidmaatschap helemaal gratis. Van tot Dat kan ook als u geen lid bent. Bekijk onze collectietips en laat je inspireren. In al onze bibliotheken kunt u op de computers de databanken van deze websites gratis bekijken, centrale bibliotheek den haag printen. Workshop Bullet Journal maken Tover je agenda om tot een praktisch kunstwerk. Ontdek het tijdens een workshop in het Historisch Informatiepunt van bibliotheek Haagse Hout.

Wat kost computergebruik en printen!

Of omdat je in sommige vakken niet goed bent. Om te internetten en te e-mailen. Openingstijden vandaag Centrale Bibliotheek - Bomenbuurt - Escamp - Haagse Hout - Laakkwartier - Leidschenveen - Loosduinen - Nieuw Waldeck - Scheveningen - Schilderswijk - Segbroek - Transvaalkwartier - Wateringse Veld - Ypenburg - buurtbibliotheek Benoordenhout - buurtbibliotheek Bouwlust gesloten buurtbibliotheek Moerwijk - buurtbibliotheek Spoorwijk gesloten bekijk alle openingstijden.

Onze openingstijden.

Ook in al onze andere bibliotheken kunt u computers gebruiken om te werken. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Van tot Culturele ruimte 3e verdieping Centrale Bibliotheek. Goede koffie, versgebakken lekkers en gezonde broodjes.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com