Klaarlichte dag simone van der vlugt


09.10.2019 Auteur: Lavinia

Geschreven bij Op Klaarlichte Dag ik kon het boek moeilijk weg leggen en idd als je denkt hoe het zit dan op het einde gaat het toch heel anders dan je had verwacht.

En het slot van het verhaal is totaal niet wat je verwacht.

Met veel plezier heb ik dit boek in 1 dag uitgelezen, dus gewoonweg een goed leesboek voor een regenachtige zondag. Zij heeft haar gewelddadige partner met een zware lamp neergeslagen en is ervan overtuigd dat hij dood is.

De schrijfstijl van Simone is heel erg toegankelijk en vlot. Ondertussen behandelt rechercheur Julia de zaak van twee van deze slachtoffers en worstelt ze met haar gevoelens voor haar collega. Het kost haar bijzonder veel capriolen om uit zijn handen te blijven. Meestal weet ik halverwege het boek wel waar het heengaat, maar dit boek bleef me verrassen.

Doordat Nathalie een andere identiteit heeft aangenomen heeft Julia geen idee met wie ze te maken heeft.

Jouw cijfer:. Geschreven bij Op klaarlichte dag 3voor2 Goed geschreven boek. Ook de spanning was erg ver te zoeken. Ik had alleen een aantal jaren terug een jeugdboek van haar gelezen, dus ik was erg benieuwd naar deze thriller. Ze kiest op het laatst voor een ander bestaan en geeft daarmee haar grote liefde op.

Dan blijkt dat niets is wat het lijkt…!!

Showing Ik kon het boek maar moeilijk weg leggen. Geschreven bij Op klaarlichte dag Zoals alle boeken van Simone van de Vlugt, een heel leuk boek dat je niet verveeld en je moeilijk kan wegleggen. Hij belt een vriend die hem bijstaat vanwege een schuld van vroeger. Wat een geweldig boek weer van Simone van der Vlugt! Geschreven bij Op Klaarlichte Dag Bloedstollendspannend in één woord.

  • E-mail deze pagina.
  • Wachtwoord vergeten?

BoekjesFann Hellevoetsluis 8 augustus Sep 02, klaarlichte dag simone van der vlugt, Ellen rated it really liked it. Wat een geweldig verhaal Geschreven bij Op Klaarlichte Dag Dit boek viel mij behoorlijk tegen, maar zeker niet het laatste.

Ook de politie wil haar spreken, in verband met de moord op haar beste vriendin. Eindelijk weer een ijzersterke thriller van een van de grootste, vrouwelijke thrillerschrijvers van Nederland. Dit was voor mij het eerste boek van Simone van der Vlugt, ik heb betere boeken van Simone van der Vlugt gelezen.

Simone van der Vlugt

Maartjestaartje Zuid holland 11 juni Jammer, want als Simone dat wel gedaan had, zou het boek bij mij een diepere indruk achter gelaten dan nu het geval is. De schier onmogelijke achtervolging door verschillende Europese landen zorgt voor spannende verwikkelingen en onverwachte wendingen. Spannend van het begin tot het eind en zo verrasend in de afloop.

Spannend en meeslepend verhaal. HelenG 15 mei Ik vond niet alle boeken van Simone van der Vlugt even goed,maar deze leest weer heerlijk weg. Uiteraard omdat het een thriller betaamd is niets wat het lijkt, is zij wel onschuldig als ze lijkt.

Maar waarom beschrijven mensen het hele verhaal.

Samenvatting

Hij had een mes bij zich dat gebruikt is om Cecile en Ed te verwonden, en de kogels van de liquidatie in Limburg worden ook aan hem toegeschreven. Zij vertelt in de o.

Jan 06, Ellen Vbk rated it liked it Shelves: beluisterd-via-storytel. Na het gesprek vlucht ze terug met haar roofbaby naar de boerderij in Brabant. Vond het een lekker boek om te lezen, maar er zitten rare hiaten in en het is niet erg gelovenswaardig, zoals ik al zeg ik, heb stukke betere van haar gelezen.

Hij had een mes bij zich dat gebruikt is om Cecile en Ed te verwonden, Morgen ben ik weer thuis en Vraag niet klaarlichte dag simone van der vlugt vormen de serie met inspecteur Lois Elzinga in de hoofdrol. Ik vond dat het verhaal wel wat beter uitgewerkt kon worden, klaarlichte dag simone van der vlugt, vooral de personages.

HelenG 15 mei Aan niemand vertellenal is het geen topboek: de beste thriller van Simone blijft m. Irene2 10 augustus De epiloog Vincent van Assendelft vertelt dit stukje wanneer hij twee jaar vastzit. Ook de rest van de personages zijn niet bijzonder zoek iemand die werkblad weekend Niettemin zullen scholieren het boek wel goed verteren, maar de prijs prestatie verhouding is hier vele malen beter.

In alle thrillers is er sprake van een personage dat in psychische problemen is geraakt. In de pro -en epiloog is Vincent van Assendelt de personale verteller.

Lezerswaarderingen

Mris Amsterdam 21 juli Houdt me niet tegen om een volgend boek van Simone te gaan lezen. Geschreven bij Op klaarlichte dag Het is een spannend boek wat je het liefst in 1x uit leest.

Een echte aanrader dus. Simone van der Vlugt heeft alle registers open getrokken en een zeer ingenieuze plot bedacht. Een echte aanrader.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com