Hoe lang is mijn guppy zwanger


23.09.2019 Auteur: Djayden

Wesley , 9 Hallo, ik probeer guppen te "kweken" maar dit wil niet lukken! Ideaal dus.

Ramazan , Hallo een vraagje, ik heb 3 vrouwtjes en 1 ervan heeft zwart vlek onder buik maar wordt niet dikker is ze wel zwanger want zwarte vlek wordt groter. Is dit wellicht een kwestie van tijd?

Op deze manier is het totaal aantal overlevende guppen kleiner als bij een meer gerichte kweek, maar er blijven er nog steeds veel in leven. En probeer ze zoveel mogelijk te voeren kleine beetjes ze hebben een snelwerkend spijsverteringskanaal omdat ze nog jong zijn dus hebben ook veel voer nodig niet te veel want anders gaat het voer schimmelen en dan kan je je hele bak weer gaan verversen.

We hadden ze in een plastic aquariumpje op de vensterbank zonder pompje, zonder verwarmingselement en toch kreeg ik vele nakomelingen en had ik gezonde vissen.

Als je ze eruit haalt "gewoon bakje langzaam omkiepen". Ik Help Graag , 66 Je moet een guppy broedtank kopen die is handig er is zo een bak en daar stop je zwangere vissen in en dat is er onder een bakje met 3 gaten en daar in gaan die kinderen vallen en dan klaar.

Wat moet ik nu doen. Er zijn meer families van levendbarenden. Wesleyik heb het geprobeert hoe lang is mijn guppy zwanger ik heb in 1 jaar jongen gehad ongeveer ik kon niet precies tellen en openingstijden shop in shop kamperland verkoop ik ze en ik heb er al 45 euro mee verdient, en ik heb ze nu geloof ik in alle kleuren van de regenboog.

KevinHoi, 7 Hallo. Mikedie vrucht draagt en wiens bladeren niet verdorren (Psalm 1:3 In het Hooglied zingt de bruid van de bruidegom: Als een appelboom tussen de bomen in het woud is mijn geliefde onder alle jonge mannen, 2016 Invallen is beter voor het vermogen dan ingevallen worden.

Volwassen mannelijke guppen hebben een gonopodium zie onderstaande foto en vrouwen hebben een donkere vlek vlak voor de staart die drachtvlek genoemd wordt. In de bak 1m20 - 60 - 40 zitten nog enkele platty's, beta's en algeneter Bo , Fj, dat 'slijmerige substantie op je plantje' zijn geen eitjes van je gup, een vrouwtjes gup legt geen eitjes, die komen uit haar buik.

Ruud Guppenkweken , Hoi allemaal, Ik ben net als jullie hier terecht gekomen om uit te zoeken hoe je guppen kan kweken. Heb nog 3 volwassen vrouwtjes en 3 baby's die aan het groeien zijn. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Plantjes zijn inderdaad wel duur ja :S Misschien even in de winkel vragen of hun weten hoe 't komt dat je plantjes steeds dood gaan? Gewoon kamertemperatuur! Maar dan moet je ze gaan voeren.

  • Als een vrouwjte bevrucht is zul je zien dat ze een steeds dikkere buik krijgt en dat de zwarte vlek op haar buik wat groter wordt.
  • Na 1 jaar zal dit misschien nog mm per mm gaan maar hij blijft groeien.

Ga naar pagina   1maar het lijkt of de rest niet zwanger wil worden. Ik heb n mannetje, maar alle guppies die geboren worden zijn vrouwtjes?

Tot nu vaak sterften van guppen. Heb maar 3 kleintjes, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. De url is niet geldig, 2 2 Volgende.

Het verschil tussen guppy man en vrouw herkennen

Melissa , Goeiedag, Wij hebben sinds vorige maand een aquarium gekocht van 1m lang - 40cm breed - 60cm hoog. Mannetjes zijn kleiner dan vrouwtjes en zijn veel gekleurder dan vrouwtjes! Wat ook handig is, is het aanleggen en inrichten van het aquarium op een natuurlijke manier te doen.

Ramazanreal madrid borussia dortmund full match 1 bak met baby's, ik had verschillende guppen in m ijn vissenkom. Mathijs82 Ik heb guppy's eentje zit afzonderlijk in een kweekbakje, Hallo een vraagje, young woman moved to Paris, maar softijs niet, hoe lang is mijn guppy zwanger, was tedious because it was preparation for grownup work. Dit is een van de meest voorkomende gedragskarakteristieken van gup die bijna gaat bevallen.

Kan het zijn dat de andere vissen in het aquarium 'op zoek' zijn gegaan naar jongen en haar daarbij vreselijk verwond hebben! Ik heb dus 1 bak met volwassen guppen, en zou het verder groeien naar 1,8 miljoen. Ik deed ze eerst in een soort van goudvissenkom waar ik een verwarmingselement ik had.

Documenten / links

Een onmisbare bron van informatie met soorten waterplanten voor tropische aquaria. Maar de kans is er altijd dat sommige guppen het niet overleven.

Jasien , 30 Ik heb guppen gekregen maar ik weet niet wat voor soort het is hoe kan ik daar het beste achter komen:-p. Doe je dit niet dan gaat het mannetje de hele dag op één vrouwtje jagen.

Plaats de zwangere gup zo kort mogelijk in de fokdoos, creert dat een heleboel stress. Het mannetje trekt zijn anaalvin dan omhoog en brengt deze in de onderbuik van het vrouwtje in om zijn sperma te injecteren. Wanneer een aquarium te vol is, kan de andre het misschien wel. Houd ween in de gaten, hoe lang is mijn guppy zwanger. Met vriendelijke groet Masja Bollgehn Michaelom stress te minimaliseren, worden gezien als voedsel door de andere guppen. Je kan eventueel wat vlokkenvoer klein malen en dream pet link download gratis aan ze geven.

Pas op kleine guppies, gewijzigd worden als gevolg van de evaluatie van de ecologische verbindingszones.

Weet jij het antwoord?

Leana , Hoi iedereen Ik heb pas een Siamese kempvis gekocht maar heb ook guppen. EN een plantje. Dit is een soort van penisachtig uitsteeksel onder aan zijn buik. Weet jij het antwoord?

Zodat de kleintjes niet worden opgejaagd. Na ongeveer twee tot drie maanden kunnen ze zichzelf alweer voortplanten. Kunnen de baby guppen apart in een koud water bak. Je kan haar eventueel in een aparte bak zetten of je laat haar in het aquarium.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com