Mijn telefoon gaat niet meer aan iphone


09.10.2019 Auteur: Mathilde

Je kunt ook via de website van Apple een afspraak maken bij de Genius Bar , zodat een medewerker je verder kan helpen. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Ten eerste sluit je je iPhone helemaal af.

En ook op uw iPhone kunt u programma's installeren, waarbij we op de iPhone overigens spreken van apps. Als de iPhone een simkaart heeft, haalt u deze eruit en plaatst u deze opnieuw. Ook zie ik het device niet in iTunes dus herstel via iTunes is ook niet mogelijk.

Is jouw probleem nog niet eerder besproken, dan kun je ook zelf een vraag stellen. Het toestel laat zien dat de batterij leeg is, terwijl de batterij volledig opgeladen is.

Houd vervolgens de volume-omlaagknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet. Probeer op een andere plaats te bellen. Binnen 24 uur terug. En ook op uw iPhone kunt u programma's installeren, waarbij we op de iPhone overigens spreken van apps! Als een nieuwe versie van de app beschikbaar is, kunt u de app opnieuw inschakelen.

Kijk of u bepaalde telefoonnummers hebt geblokkeerd.

Houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet. Over Davey. Wacht vijf seconden en schakel de modus weer uit.

Hoogste kwaliteit

Houd de zijknop ingedrukt tot u het Apple logo ziet. Reparatie handleidingen FixjeiPhone ontwikkelt zelf reparatie handleidingen die je kunt gebruiken tijdens het herstellen van je iPhone of iPad. Althans zo lijkt het. Werk uw software bij Controleer of er een update van de aanbiederinstellingen beschikbaar is. Eventuele viezigheid kan je eenvoudig zelf verwijderen met een kleine pincet wel voorzichtig zijn i.

Meer handige Apple Tips Wil je iPad niet meer aan?

  • In Nederland kun je bellen naar en in België naar Vlaanderen.
  • Ben je woonachtig in Luxemburg, neem dan contact op met Meer leren over uw thuiscomputer?

Meer leren over uw thuiscomputer. Toestel langer dan een halve dag missen is geen optie? Zet hiervoor je iPhone terug naar fabrieksinstellingen en installeer alle apps handmatig opnieuw.

Mijn telefoon gaat niet meer aan iphone onderstaande pagina is meer informatie te vinden over o. Als de iPhone een simkaart heeft, sterke defensie in NAVO-verband en goed onderwijs. Als het apparaat wel wordt ingeschakeld maar bij het opstarten blokkeert Probeer deze stappen als u het Apple logo of een rood of blauw scherm ziet tijdens het opstarten: Sluit het apparaat aan op een computer en open iTunes.

Probeer de telefoon eerst op te laden voordat je in paniek raakt!

Welke verzendmethodes kun je kiezen?

Als de accu echt helemaal leeg is, kan dat even duren. Een van de specialisten zal deze reparatie dan vakkundig uitvoeren no cure, no pay! Een Apple-ID hebt u aangemaakt toen u uw iPhone in gebruik nam en bestaat uit een e-mailadres cq gebruikersnaam en een wachtwoord.

Zet hiervoor je iPhone terug naar fabrieksinstellingen en installeer alle apps handmatig opnieuw. Gelukkig kan je de iPhone eenvoudig resetten zodat dat je jouw gegevens niet kwijtraakt. Sinds kunnen alle nieuwe modellen de iPhone snelladen. Ben je woonachtig in Luxemburg, neem dan contact op met Betaal het via de iDeal button voor een snellere afhandeling.

Dit doe je op de iPhone als volgt: Maak eerst een backup via iCloud of controleer of je een recente backup hebt.

1. iPhone opladen

Voer een herstel uit, als de iPhone bij het Apple logo tijdens het opstarten steeds vast blijft of het toestel niet meer aangaat. Direct contact 33 Ja Nee. Lars Paymans.

Je kunt de software herstellen via iTunes? Een laad cirkeltje blijft op het scherm vast. Voer een herstel uit, voer de onderstaande stappen uit. Kies 'Werk mijn telefoon gaat niet meer aan iphone wanneer u de optie krijgt om te herstellen of bij te werken. Om erachter te komen of het probleem door een bepaalde app veroorzaakt wordt, verwijder de laatste app die u gedownload heeft. Wanneer het geforceerd herstarten nog steeds geen effect heeft gehad op de iPhone dan raden we aan om de iPhone minstens een uur aan de oplader te leggen.

De eerste stap is het kalibreren van uw iPhone 6 batterij.

Als het scherm zwart of vastgelopen is

Dit probleem los je gelukkig eenvoudig op door het scherm van je iPhone te vervangen met onze reparatie handleidingen. De power IC chip zorgt ervoor, dat de batterij en andere componenten in het moederbord stroom krijgen.

Blader omlaag en kies Stel opnieuw in.

Mijn iPhone start nog steeds niet mijn telefoon gaat niet meer aan iphone Wanneer het geforceerd herstarten nog steeds geen effect heeft gehad op de iPhone dan raden we aan om de iPhone minstens een uur aan de oplader te leggen. Publicatiedatum:   juni 06, Probeer het opstarten te forceren door de powerknop en homeknop tegelijk in te drukken en dit minimaal 10 seconden vast te houden!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com