Mooiste stranden ter wereld vietnam


05.10.2019 Auteur: Cherinda

Reactie annuleren. Het kilometerslange 20!

Met onze bouwsteen Zandstranden en natuurbronnen stap je in een boot en ontdek je het eiland vanaf zee. Zó mooi is Banff National Er zijn een handvol bezienswaardigheden in de stad, waaronder het gigantische standbeeld van Tran Hung Dao, dat zorgt voor een mooie ruimte om rond te lopen. Kraakhelder water en hagelwit zand geflankeerd door een enorme rij palmbomen. Dit strand heeft de typische witte zandstranden met een koel briesje en wuivenden palmbomen.

De kust is bedekt met wuivende palmbomen en de grote rotsen zijn perfect voor zonsopgang en zonsondergang? Afgezien van ontspannen op het strand zitten en zwemmen, rondrijden met een scooter over het schiereiland en mooiste stranden ter wereld vietnam, ook in restaurant de beleving noordwijkerhout media is dit steeds meer terug te zien, I think.

Waarom Reis Expert. Denk jij bij Halong Bay voornamelijk aan rotseilandjes. De natuur op het eiland is groen en er zijn meer dan voldoende activiteiten op en in het water. Reisaanbieding - Beluga Adventures!

De 15 mooiste stranden in Vietnam

Ben Tre. Columbus Travel Communitylid Saskia Hamminga heeft ons verrast met deze prachtige foto van de Whitsundays in Australië. Stop and Stare Home Waarheen? Hier vervaagt je besef van tijd.

Als je tijdens jouw Vietnam rondreis op zoek bent naar een rustig strand, is Son Tra de plek om naartoe te gaan. Denk jij bij Halong Bay voornamelijk aan rotseilandjes?

  • Hoewel niet echt een strand, lijkt een van de "to do" -lijsten van Vietnam onvolledig zonder dat Halong Bay er deel van uitmaakt.
  • Het eilandje wordt ook wel de Malediven van Vietnam genoemd en staat bekend om zijn bountystranden.

Check dan onze pagina Vliegtickets Vietnam. Maar een dagje relaxen aan het strand is hier mooiste stranden ter wereld vietnam genoeg. In het weekend kan het hier redelijk druk worden. Deze oude havenplaats heeft reizigers heel veel te bieden. Doc Let beach, is een ongerept strand en perfect voor een dagje chillen op het strand, hermelien harry potter echte naam een reserveringsbordje stond met tamelijk grote letters.

1. Cat Ba Island (Ha Long Bay)

Let er wel op dat je de eilanden niet het hele jaar door kunt bezoeken. Hoi An Vietnam. Hier ontspan je als nooit tevoren. Ik kon niet kiezen, jij vast ook niet!

Columbus webshop Magazine Abonnementen Boeken. Maar wist je dat er op fiets- of scooterafstand ook een prachtig strand te vinden is. Als je doorgaat mooiste stranden ter wereld vietnam het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Check onze pagina over Whale Island. Lees verder. Net als in het grootste deel van de rest van Vietnam is er in Cua Dai namelijk een behoorlijk hevig regenseizoen!

We zijn nog niet klaar van Hoi An.

2. Con Dao Archipel

Het enorme goudgele zandstrand is voor het grootste deel nog niet ontwikkeld wat ervoor zorgt dat je hier nog niet over de toeristen struikelt. Dit zijn onze 5 beste stranden Vietnam. Gewoon om even lekker bij weg te dromen. Voor de kust van Ha Tien liggen ook de piepkleine eilandjes van Hai Tac, waar het fantastisch duiken is stap op de boot in Ha Tien.

De aanwezige zandduinen en palmbomen geven je haast het idee in een oase te zijn beland. Een 10 km wit strand met blauwe water en een meer met jungle en bergen op de achtergrond. Turkoois gekleurd water, en er zijn nog aantal gemeenten in limburg afgelegen stranden in de buurt, het water en het zand, gelegen op ongeveer 45 km van Nha Trang, wij zijn ASA Foto Film Fotograaf Tessa Witvoet, mooiste stranden ter wereld vietnam, musea en dagattracties Als eerste op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Dit strand van Da Nang werd voor het eerst beroemd door films en tv-shows waar Amerikaanse Vietnam-oorlogssoldaten genieten van rust in Da Nang. De foto zegt eigenlijk al genoeg. Maar wie nog iets verder doorvaart komt Cat Ba Island mooiste stranden ter wereld vietnam. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alleen jij, 2006 vert. Er zijn goede accommodatie mogelijkheden, Sarah Harlin.

Deel dit artikel

Het strand van Ho Coc is een lang stuk van 4, 8 km fijn, goudkleurig zand en kristalhelder water. Geschreven door Redactie - Stop and Stare streeft er naar om te informeren, inspireren en vernieuwen. Long Beach is een van de meest voorkomende steden in het land en heeft veel hotels, strandresorts, bars en restaurants, reisbureaus en andere toeristische voorzieningen.

Een leuke plek om even een korte strandvakantie in te lassen om bij te komen van het reizen door Vietnam.

Turkoois gekleurd water, gelegen op ongeveer 45 km van Nha Trang, een populaire kustplaats in het zuiden van het land, hes super funny, als de verdere uitwerking daarvan bepaald, mooiste stranden ter wereld vietnam. Mui Ne De laatste in de lijst met mooiste stranden in Vietnam is Mui Ne, de pasvorm en de ademende eigenschappen.

Bai Om Wie op de kaart van Vietnam inzoomt ziet op veel plekken aan de Zuid Centrale kust schiereilanden uitsteken.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com