Tapas restaurant kleine noord hoorn


07.10.2019 Auteur: Siobhan

Dom dat ze dit zo doen want mond op mond anti reclame gaat snel Echt een aanrader. Meer informatie.

Gerechten zijn prima voorbereid en lekker warm aan tafel geserveerd. Datum van bezoek: november Hebben alleen huiswijn, maar de rode is prima te drinken. Echter het eten is van goede kwaliteit, bediening is vlot en praten op normaal volume en komen rustig over op een positieve manier.

Keesman 28 punten. Bedank BYPians. Altijd gezellig zitten bij Tabasco!

Erg lekker allemaal, maar na 4 rondes met steeds twee kleine gerechtjes begonnen we wel vol te raken. Speciale diten. Ja, goed eten. Komen hier dikwijl met zijn 3tjes, dat was geen probleem zei de serveerster, ook al gebeurde dat vorige eeuw wel. Eten was goed.

Gezellige tent, lekker eten! Met het hele gezin hier gegeten lees 11personen. Toen werd ons verteld dat het restaurant een selectie maakt uit de koude tapas kaart en daarna dat ze een selectie maken uit de warme tapas kaart en als je daarna nog iets wilt dat je dan EUR 1,- extra betaald per tapas.

Deze zijn vriendelijk geprijsd Huiswijn lekker. We hebben ongeveer drie uur gezeten, dus 3 keer een rondje gehad. Swinna 27 punten. Waardering van reizigers. En normaal zou ik dit snappen.

  • Daarna kreeg ze de vega hamburger, haar ervaring was dat deze super lekker was. Zeker een aanrader!
  • Echter het eten is van goede kwaliteit, bediening is vlot en praten op normaal volume en komen rustig over op een positieve manier.

De bediening was erg rommelig. Leuke inrichting, aardige bediening en heerlijke muziek op de achtergrond. Lang wachten tussen de gangen. Zeker een aanrader! Jennifer Schot 5 punten.

Contactgegevens

Zeer goed eten, alles vers bereid, voor een hele redelijke prijs! Gelukkig was mijn man zo slim om te vragen wat het onbeperkt tapas in hield.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

En dat zegt al genoeg, tapas restaurant kleine noord hoorn. Jammer, ongeacht of je dit alleen maar gebruikt om met je familie te delen of voor je YouTube-kanaal wilt gebruiken. Alleen al het feit dat zij contact zoekt om erachter te komen waardoor klanten niet tevreden zijn is een sterk punt en wij waarderen dit enorm.

Perfect voor elkaar. Wat van gezegd maar werd een beetje lacherig om gedaan.

Gevonden restaurants

Mijn vriend had een stuk rundvlees van gram en dat was ook echt goed, lekker mals en zekers groot! Ik kon natuurlijk wel a la carte eten. Na een bord koude hapjes en een bord warme hapjes wilden we nog wel wat meer. Sfeer was lekker ontspannen en aantal en diversiteit van de gerechten zorgde dat er voor iedereen genoeg te kiezen viel.

De bediening was erg rommelig.

De sangria smaakte als een rodewijn met limonade siroop. Bedank BYPians. We konden ook alleen een fles water erbij bestellen, deels ontgrenzen! Wat een verschil met vorige keer! Ik houd het kort, tapas restaurant kleine noord hoorn. Na een bord koude hapjes en een bord warme hapjes wilden we nog wel wat meer. Alle restaurants in Hoorn weergeven. Het eten was heerlijk.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Hoorn

De onbeperkt tapas was totaal niet onbeperkt, de eerste 2 rondes bepalen zij wat je voorgeschoteld krijgt en dat was bijna allemaal niet te eten. Biedt dit hotel gratis wifi aan? Ik ga twee keer in de maand.

Ik zou met mijn partner en mijn moeder mijn verjaardag vieren met een etentje bij Tabasco Nero. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, bloedheet en met slappe ballen. Toen ze uiteindelijk door had dat we het niet eens waren met de gehaktballen nam ze het schaaltje mee en even later kwam hetzelfde schaaltje terug, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien, tapas restaurant kleine noord hoorn.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com