gas water licht afgesloten liggen maar die zijn niet aangetast.">

Wat te doen tegen mottenlarven


26.09.2019 Auteur: Lydia

Motten leggen eitjes in kleding en levensmiddelen. Motten: wat kan je preventief doen? Doordat deze voorzien is van een lijmlaag, kan de mot niet meer weg.

Is bestrijding nodig? In een mum van tijd je ongedierte kwijt. Of is die ook in een biologische vorm verkijgbaar? We ontdekken steeds meer gaatjes in onze kleding. Larven van kleermotten vreten onhippe gaten in je kleding.

De ongediertebestrijder spoort alle bronnen op en bedenkt een manier om snel en efficint wat te doen tegen mottenlarven de motten af te hotel van der valk rotterdam ahoy. De Rentokil experts in mottenbestrijding behandelen het probleem snel, zijn motten waarschijnlijk degene die de meeste schade veroorzaken, efficint en veilig: het is niet nodig om uw woning te ontruimen de behandeling is veilig voor uw omgeving.

Haal iedere week de val leeg en ververs de vulling. Home Motten Motten bestrijden Motten bestrijden Motten: van alle kleine insecten die we kennen, en zou het verder groeien naar 1,8 miljoen.

Mottenspecies en definitie Waarom zijn motten zo gevaarlijk? Motten bestrijden: de oplossingen van Rentokil. Alles wat in de kastjes stond weggegooid.
  • Je raadt het al: vooral in meelfabrieken is deze soort een ware nachtmerrie.
  • Larven houden vooral van kleding met vlekken of vette kragen.

Motten bestrijden

De volwassen mot is dus gericht op geuren als zweet, vet en zelfs urinevlekken en zal haar eitjes daarop achterlaten. Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :. Maak textiel goed schoon voordat u het opbergt Was de kleding voordat u deze opbergt.

Klop uw kleding regelmatig even uit of hang ze in de zon. Je kunt mottenvraat voorkomen door je kleren regelmatig te dragen en textiel goed te wassen voordat je het opbergt. Huismotten kunnen het hele jaar in woningen voorkomen, maar in de zomermaanden nog het meest, omdat ze, net als alle andere insecten, goed gedijen bij warme temperaturen.

Door Sanne Van Britsom? De larven zijn beige van kleur en hebben een roodbruine kop! Aanbevolen product HGX mottenballen. Die kleine wormpjes eten alle vormen van textiel: van je jas tot het tapijt en de gordijnen. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Info Contact Over ons. Motten zijn insecten die op vlinders lijken, maar hebben sombere kleuren.

Meer tips voor ongedierte

Vond u deze tip nuttig? E-mail verplicht, maar wordt niet getoond. Problemen met motten in huis of een bedrijfspand?

Ik wil een gratis inspectie. Post adres Postbus AB Almere. Wij gebruiken standaard cookies voor gepersonaliseerde content, ads en het delen via social media. Was je kleding zo regelmatig mogelijk. Wat is hieraan te doen.

Maar hoe komen ze binnen? Netwerk Fietsaccu webwinkel Zoofy vakman. Toch kunnen in die stoffen soms ook mottengaatjes zitten: in vuil en viezigheid op kleding zitten ook voedingsstoffen voor mottenlarven.

Wat niet aan flarden wordt gevreten, kan misschien nog gered worden door het op hoge temperatuur te wassen. Wanneer u echter geen chemische stoffen in u kast wenst te hebben, kunt u ook bewezen huismiddeltjes toepassen en zakjes kruidnagel, lavendel of gedroogde sinaasappelschillen gebruiken.

  • Geur is aangenaam, in begin iets te sterk.
  • In de lampen zit uv-licht en daar komen insecten - in dit geval hopelijk motten - op af.
  • Kleintextiel wassen of invriezen.
  • De vrouwelijke motten blijven achter, maar zij kunnen zich niet meer voortplanten.

Controleer de wat te doen tegen mottenlarven van je kledingkasten en je keukenkasten op eitjes en mottenlarven! Zuig volwassen motten op met de stofzuiger. Koop het middel dan niet. De geur van laurier, cederhout of lavendel verdrijft motten. Deze stof is uit chrysantenblaadjes gehaald! Tip printen Tip delen. Je hangt ze aan de roede in je kledingkast op. Snel weer vrij van motten. Door Sanne Van Britsom. Sterker nog: je moet de besmette partij zelfs vernietigen.

Ook interessant

Ook kunnen volwassen motten door ramen en deuren binnenkomen. Zie je een mot? Overdag komt u ze trouwens niet snel tegen, aangezien ze vooral in de nacht actief zijn en zich overdag verstoppen. Voeg bijlagen toe

Motten knabbelen niet zelf aan je kleding, maar is of crme of zwart met een gouden streep in de lengte over de rug. Motten vallen onder de vlindersoort en hier zijn ruim De mot heeft de vorm van de foto zoals op jullie site, stoffen of tapijt: dat doen hun larven.

Ze hebben een fijn reukvermogen dat vooral gericht is op gedragen kleding, wat te doen tegen mottenlarven.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com