Windows hello werkt niet


07.10.2019 Auteur: Eda

Als Windows Hello niet werkt, is de kans groot dat uw hardware niet compatibel is. De Deluxe Brio-webcam van Logitech bevat zowel Windows Hello-ondersteuning als ruisonderdrukkende microfoons.

Nieuwe versies van Windows kunnen in conflict raken met verouderde stuurprogramma's waardoor fouten zoals deze met betrekking tot Windows Hallo worden weergegeven. Hrvatska - Hrvatski. Paraguay - Español. Dominican Republic - Español. Puerto Rico - Español. România - Română.

esk Republika - etina. Ok, 1 van je problemen is de wereld uit. New Zealand - English. Canada - English. Is jouw HP Pavilion pas nieuw.

De futuristische inlogtechnologie van Window zorgt voor biologische authenticatie op uw pc, wat resulteert in snellere, veiligere en eenvoudigere aanmeldingen.
  • Selecteer de map Biometrics en navigeer naar het rechtergedeelte ervan.
  • Zo verberg je die licht gekleurde mappen: Open de Verkenner Klik op het tabblad Beeld Klik op Opties staat helemaal rechts Het venster Mapopties zal openen.

Belangrijke informatie

Ontdek hoe u dit kunt oplossen door onze eenvoudige handleiding te volgen. Is uw probleem hiermee opgelost? Lees meer, maar hier volgt een opfriscursus: je kunt Windows zo configureren dat het zichzelf vergrendelt zodra het detecteert dat je weg bent. Eesti - Eesti. Normaal gesproken moet uw apparaat beschikken over een apparaat zoals een vingerafdrukscanner om deze service te activeren en het is normaal om te verwachten dat Windows Hello niet beschikbaar is op dit apparaatbericht op apparaten die deze functie niet ondersteunen.

Scrol verder naar beneden in dat venster en selecteer dan "Verborgen bestanden, mappen of stations niet weergeven".

Navigeer naar het tabblad Exit in het BIOS en zorg ervoor dat u de Exist Saving Changes-optie kiest, omdat u deze wijzigingen verliest als u op een andere manier bestaat.

Belangrijke informatie We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Lees verder. Belgi - Nederlands. Wachtwoord vergeten. Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren?

Stap 2: Verwijder de instellingen voor gezichtsherkenning en aanmelding met pincode Verwijder in Instellingen de instellingen voor gezichtsherkenning en pincode uit de aanmeldingsopties. Slovensko - Slovenčina. Venezuela - Español.

Canada - Franais. Zakelijk Zakelijke klanten Affiliate programma Waardebonnen. Dan heb je er mogelijk nog weinig eigen programma's op genstalleerd en weinig persoonlijke bestanden op gezet. United Kingdom - English. Als uw computer vingerafdrukscans gebruikt, moet u in plaats daarvan Instellen onder de vingerafdrukkop kiezen.

In het kort

McAfee staat vaak voorgeïnstalleerd op nieuwe computers. Alle producten. Österreich - Deutsch. Deze keer moet u zich zorgen maken over het Bio-Metric-stuurprogramma als het probleem te maken heeft met de vingerafdrukscanner of een ander stuurprogramma als u een andere vorm van beveiliging gebruikt. De infraroodcamera IR-camera wordt mogelijk niet ingeschakeld, de functie kan vastlopen of een van de volgende foutberichten kan worden weergegeven:.

Zelfs als u de hardware niet hebt, is het mogelijk om deze toe te voegen door een Windows Hello-compatibele vingerafdruklezer of gezichtsscanner te kopen. Winkels Antwerpen Lochristi Zaventem! Vervolgens laat ik mijn vinger s een paar keer scannen en klaar. We zijn onze website aan 't upgraden Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

Algrie - Windows hello werkt niet. Canada - Franais. Als Windows Hello niet werkt, is de kans groot dat uw hardware niet compatibel is, windows hello werkt niet. Over het algemeen biedt de vingerafdrukscanner de beste beveiliging.

Stap 1: Verwijder de driver van de IR-camera en installeer deze opnieuw

Hoe gaat dat? Bolivia - Español. Als Windows Hello niet werkt, is de kans groot dat uw hardware niet compatibel is.

In werkelijkheid is het vraagteken dat wordt gebruikt in geschreven Spaans en in een paar andere talen die culturele banden hebben met de Spaanse taal. Log in Registreren. Er zijn er genoeg: Avast, Bitdefender enz, dan kan die er niet meer bij, kon zwemmen in kraakhelder water, windows hello werkt niet.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com