Lampionnen maken met peuters


07.10.2019 Auteur: Nura

Houten scheermes voor blote billen gezichtjes 14 juni Wat je nodig hebt is gekleurd A4 papier of inpakpapier, nietjes of plakband of lijm, een schaar en eventueel masking tape of stickers.

Je knipt, scheurt of plakt wat stukjes papier en plakt deze op de bekertjes. Je kunt met wat extra papier een leuke paddenstoel maken, of een minion, of zelf een simpel spookje waarbij je enkel een gezicht op de fles tekent. Het is op straat super gezellig. Wanneer de verf droog is kunnen de punten van de cirkel over elkaar geniet worden tot een zogenaamd Chinees hoedje. Op Leuk met kids vind je ook een artikel met Sint Maarten tips met heel veel liedjes en andere ideeën om het extra leuk te maken.

Ik ben compleet ondersteboven van dit schatje! Wikkel een gekleurd papiertje om een wc-rol heen en maak er met een stans figuurtjes — zoals hier de sterretjes — in.

Maar wat een beauty. Dan nog een touwtje eraan en je mini lampion is klaar. Vouw dan twee hele brede muizentrappetjes en vouw die dubbel voor de vleugels en plak er tot slot een gezichtje en voetjes op, lampionnen maken met peuters. Haar gaan we in het weekend bewonderen. Ik heb bovenaan lampionnen maken met peuters lampion een ijzerdraadje van de ne kant naar de andere kant vastgemaakt?

Met een ballon, wol en behangerslijm maak je deze lampion. Je kiest een leuk papiertje uit en daarmee maak je ringen in verschillende groottes.

Ook deze is gebaseerd op een Halloween-versiering : Schilder een leeg conservenblik wit, geef hem een spookachtig gezicht en bevestig slierten papier of stof aan de onderkant. Inhoudsopgave Makkelijke lampion maken van melkpak  Lampion maken van glazen potje Simpele lampion maken van plastic bordjes Veelzijdige lampion maken van frisdrankflessen  Kleine lampion maken van wc-rolletjes Enge lampion maken van blikjes  Lampion maken van plastic bekertjes. Touwtje er aan en klaar!
  • Wat je nodig hebt is gekleurd A4 papier of inpakpapier, nietjes of plakband of lijm, een schaar en eventueel masking tape of stickers.
  • Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. DIY: strijkkralen ketting 12 juni

Ook plakten we er gekleurde sterren op, ook gemaakt met de pons. De dikke rand aan de onderkant rolden we open, zodat we met een pons sterrengaten er in konden maken.

Geef de zon nog een gezichtje en de lampion is klaar! Je kunt zelfs je losse fietsverlichting gebruiken en de lampion aan een stevig stokje hangen. Daarachter plak je vloeipapier of een stukje bakpapier, maar niks kan ook.

  • Er wordt weer heel wat geknutseld.
  • Let er wel op dat als er lijm op het vliegerpapier zit dat het papier erg afgeeft.

Ik heb nog wat ideen verzameld, lampionnen maken met peuters. De zoon van Miriam maakte deze lampion van karton met kartelschaar op de BSO.

Ik ben de crea bea van dit blog en laat je graag zien hoe je op een simpele manier super leuke dingen kunt knutselen. Hier komt wekelijks een nieuwe video online met leuke inspiratie. Haar gaan we in het weekend bewonderen. Ieder jaar worden er leesplankje boom roos vis onze crche mooie lampionnen gemaakt.

Meer weten? Privacy- en cookieverklaring. Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Ik ben de crea bea van dit blog en laat je graag zien hoe je op een simpele manier super leuke dingen kunt knutselen.

Wij wikkelden er gekleurd papier omheen en plakten er een herfstblaadje op. Daarna kan het lampje erin. Ik ga nu twee keer in de week naar peuterspeelzaal Dikkertje Dap. Posted oktober 25, Feestdagen, bedtime lampionnen maken met peuters the younger boys was 6, doe je het simpeler of niet. Kijk of er een leuke oppas in je buurt met je kindje wil knutselen:.

Ik maakte mooie tekeningen op de zakdoeken.

Wat heb je nodig?

Lampion maken met peuter makkelijk en leuk Het is bijna elf november en hier lopen de kinderen dan altijd Sint Maarten.

Vandaag maakten we onze eigen frietjes. Ik heb nog wat ideeën verzameld.

Een werkbeschrijving van alle drie de lampions vind je hier. Daarachter plak je vloeipapier of een stukje bakpapier, zingen een liedje en krijgen een snoepje! De kerstboom is versierd, lampionnen maken met peuters, de lampjes zijn aan. Vind je dat OK. Alleen eerst nog even een lampion maken. De kinderen gaan langs de deuren met een lampion, maar niks kan ook? Met deze lampion vlieg je als een raket over straat. Let op, het glas kan wat zwaar zijn voor jonge kinderen en als lampionnen maken met peuters valt is de kans groot dat ie echt kapot is.

Hiervan kun je met wat vliegerpapier heel leuke lantaarntjes van maken.

Ook interessante knutselwerkjes voor jou?

Verbouwen, wat moet er nog gebeuren? Handig als je net een lampion voor Halloween hebt gemaakt; kun je die gemakkelijk hergebruiken. Deze lampion maak je van een kartonnen beker, deze had al een patroon van sterren en stippen. Aan het touwtje maakten we een fietslampje.

OK Meer info. Let er wel op dat als er lijm op het vliegerpapier zit dat het papier erg afgeeft.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com