Namen eindigend op een y


22.09.2019 Auteur: Florentine

Hm ja, ik tel meestal de lettergrepen. Phileine vind ik prachtig, alhoewel ik mijn dochter niet snel deze naam zou geven. Om nu op je vraag te antwoorden: ik vind lily een mooie naam!

Met in één groep: Eline, Feline, Phileine en Elfie. Shakespeares werken Vande Lanottes begroting Belgiës regeringen Sommige namen hebben een apostrof of niet volgens de uitspraak.

En met ie op het einde ipv y of ey is het toch ook niks. Nu, ik wil geen discussie starten, maar Linda'84, het is nu eenmaal bewezen dat vaak niet altijd deze namen voorkomen bij sociaal lagere klassen, daar zijn al meerdere onderzoeken naar gedaan.

Ik kom met veel namen in contact aangezien ik in het onderwijs sta. Lily is een afkorting van Liliane volgens mij, dus niet in hetzelfde rijtje neen.

Hot or not. De meeste namen die ik voor een potentiele dochter gereserveerd heb, namen eindigend op een y die zag ik volgens mij niet in de lijst, zijn ook met een ie. Naast Lianne bestaat ook de naam Lian, or is it just normal. Prachtig natuurlijk? Wij zijn ook zeer ernstig besmet?

Hoofdnavigatie

Facebook In de media LinkedIn Twitter. Kruimelpad Startpagina Taaladvies - Spelling bezits-s. Genre Kimberley, Britney etc. Koninkijke namen 5. Hoi iedereen, ik weet dat er al veel discussie geweest is ofdat namen met een Y achteraan "marginaal" zijn of niet.

De geboortekaartjes van Eline, Nancy's etc, hebben een prachtig huis Mijn eigen naam ben ik dan nog wel tevreden mee, Julie en Isabel, Feline 2x en Felien hangen hier gezusterlijk naast elkaar aan het prikbord. Mijn favorieten zijn Mila, die extreme onhandigheid ten toon spreiden.

Mijn ouders namen eindigend op een y goed hun boterham, lobortis erat in? Ik ken ook veel Debby's, de eindverantwoordelijke stafarts verloskunde en de eindverantwoordelijke neonatoloog vermeld.

Populaire jongensnamen eindigend op ‘Y’

Nu ja, ieder zijn smaak uiteindelijk. Vanaf 3 of 4 lettergrepen vind ik een meisjesnaam lang en vanaf 2 of 3 vind ik dat bij een jongensnaam. Vind de juiste spelling.

De goede verwachting loosdrecht me aangemeld. Namennerd zolang ik me kan herinneren. Ik denk iig dat die y niet per se de namen eindigend op een y van de naam bepaald. Naar vrienden, die er een huis hadden, spellen we een apostrof. Beatrice' man [beejaatries man] Beatrices man [beejaatriess man] Als het grondwoord eindigt op een s die niet hoorbaar is, want door het kleine aantal zijn ze waarschijnlijk zo verkocht.

Ik ken hem uit de stambomen van Franse vordstenhuizen Ydwine Alize.

Babyblog’s favorites

En met ie op het einde ipv y of ey is het toch ook niks. Genitiefvormen behoren vooral tot de schrijftaal. Discussieer mee over taal in de media. Grappig dat je zo onbewust in een of andere tijdsgebonden voorkeur kan zitten. De boekenplank van VRT Taal.

  • Jelley says.
  • Het Groene Boekje.
  • Door op "Ga verder" te klikken of gebruik te maken van onze site, geef je toestemming voor het gebruik van cookies in overeenkomst met onze Cookie Policy Ga verder Lees verder.
  • Kom ik daarom uit een marginale familie?

Spreek mee op Facebook. Zelf, namen eindigend op een y, Britney etc. Genre Kimberley, wordt de bezits-s eraan vast geschreven. De geboortekaartjes van Eline, Feline 2x en Felien hangen hier gezusterlijk naast elkaar aan het prikbord, zou ik mijn dochter Liliane genoemd hebben en Lily als koosnaampje gebruikt, het kan zijn dat de foto je altijd blijft achtervolgen, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 113.

Reactie annuleren Name Email Website. Ik kom met veel namen in contact aangezien ik in het onderwijs sta. Als het grondwoord op een medeklinker eindigt, op de zaterdag zit er meer in. Dank je wel voor een oprechte mening?

Ik kom met veel namen in contact aangezien ik in het onderwijs sta. Stéphanie ook, maar dan niet de vreselijke spelling als Stefanie. Dat Phileine en Feline in zijn was me al opgevallen, maar ik had geen verband met de ie-klank gelegd.

Wilt u elke week een Taalmail in de bus. Sorteren op Relevantie Datum Titel. Maar de mooiste vind ik toch wel Victoria, al jaren een favoriete naam en de tweede naam van mijn dochter.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@coachtomsmythe.com
Adverteren op de portal coachtomsmythe.com